Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/03/2018 02:38
Konu Sahibi
metınaycıcek
Yorumlar
8
Okunma
604
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
metınaycıcek

metınaycıcek

Aktif Üye*
60966
Me.... Ay....
 46
 17
 102
 30/01/2014
29
 Erzurum
 hrt teknik.
 Ofis 2007
 Dün,00:35
Çözüldü 
Sayın ozanakkaya hocam
F_BORCLANDIRMAMENU  formunu çalıştırıp 

-Dönem Tarihi Girin
-Tutar Girin
-Borçlandırma Türü
 
istenilenleri girip tamam dediğimde sıkıntı yok 
fakat  tbl_uyeborcodeme  tablosunu kontrol ettiğimde 
tbl_uyegenel  blok a  daki 32 kayıtı aldığını  sonraki blok b nin   
blok,adısoyadı,daıreno eklemiyerek ,sadece tbl_uyegenel  tablosundaki 
kaç kayıt var sa o kadar  numarayı kayıt üretiyor.
ilgilendiğiniz için Allah cc razı olsun



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.064
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:56
Merhaba,

Butonun tıklandığında olayındaki ekleme sorgusunda


Visual Basic Code
DLookup("BLOK", "tbl_UYEGENEL", "[DaıreNo]=" & sayiyaz) & "','" & DLookup("adısoyadı", "tbl_UYEGENEL", "[DaıreNo]=" & sayiyaz) & "')


Şeklinde 2 adet Dlookup kodu var. Bu koddaki DaıreNo kriterin DAIREID olarak değiştir.

Ayrıca,


Visual Basic Code
For sayiyaz = 1 To DCount("32", "tbl_UYEGENEL")


kodu çalışıyor ama hatalı kodun


Visual Basic Code
For sayiyaz = 1 To DCount("*", "tbl_UYEGENEL")


şeklinde olması gerekli.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

metınaycıcek

metınaycıcek

Aktif Üye*
60966
Me.... Ay....
 46
 17
 102
 30/01/2014
29
 Erzurum
 hrt teknik.
 Ofis 2007
 Dün,00:35
Sayın ozanakkaya hocam
Allah  cc razı olsun 
hocam dediğnizi yaptım fakat 
tbl_uyegenel  tablosundaki  daıreıd aynısını  tbl_uyeborcodeme tablosundaki daıreno aynısını atıyor
sizden ricam hocam tbl_uyegenel  tablosundaki daıreno aynısını  tbl_uyeborcodeme tablosundaki  daıreno aynısını atması



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.064
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:56
Merhaba, tabloda DaıreNo alanına aktarılacak veriyi sayiyaz olarak belirlemişsiniz.
Önceki mesajlarda, tbl_uyegenel tablosundaki adı soyadı alanındaki veriye ulaşmak için


Visual Basic Code
DLookup("adısoyadı", "tbl_UYEGENEL", "[DAIREID]=" & sayiyaz)



kodunu kullandık. Aynı şekilde DaıreNo alanındaki veriye ulaşmak için ne yapmanız gerekli?

Bu arada, hali hazırda Türkçe karakter içermeyen Daire kelimesini niye Daıre olarak yazıyorsunuz?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

metınaycıcek

metınaycıcek

Aktif Üye*
60966
Me.... Ay....
 46
 17
 102
 30/01/2014
29
 Erzurum
 hrt teknik.
 Ofis 2007
 Dün,00:35
Sayın Hocam 
geç cevap verdiğim için özür dilerim 
Daire kelimesini niye Daıre olarak yazıyorsunuz? sornuşsunuz 
hocam alışkanlık oldu yoksa bir nedeni yok .
DLookup("DaıreNo", "tbl_UYEGENEL", "[DAIREID]=" & sayiyaz)
dediğinizi yaptım [b]fakat istediğim olmadı hocam [/b]
benim istediğim 
tbl_UYEGENEL  blok A nın daireno 1...32 kadar -[b]blok b nın daireno 1...32 kadar[/b]
[b]tbl_uyeborcodeme  tablosunu geçtiğinde b[b]lok A nın daireno 1...32 kadar -[b]blok b nın daireno 33...64 oluror [/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b]tbl_uyeborcodeme  tablosunu geçtiğinde b[b]lok A nın daireno 1...32 kadar -[b]blok b nın daireno 1...32 olması yani[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b][b][b]daıreno kaçtane ıse o kadar [b][b][b][b][b][b]tbl_uyeborcodeme  tablosunu geçtiğinde gözükmesi[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.064
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:56
Merhaba, mesajlarınızı renklendirme olayını bırakın lütfen. Yaptığınız ancak olmayan örneği ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Gruba Göre Form Çağırıp, Forma Ekleme magmar 8 220 21/05/2019, 12:28
Son Yorum: magmar
Çözüldü Access Hatası FulyaTekin 4 86 01/05/2019, 15:06
Son Yorum: FulyaTekin
Çözüldü Locked Fonksiyonu Yok Hatası okumas 3 81 26/04/2019, 11:31
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü İfade Başvuru Hatası U.ALTUN 7 364 18/04/2019, 12:27
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Sorgu Parametre Hatası Dart Reder 11 335 30/03/2019, 15:25
Son Yorum: Dart Reder

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.