Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/11/2017 14:11
Konu Sahibi
Gökhan Kulaksızoğlu
Yorumlar
4
Okunma
407
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gökhan Kulaksızoğlu

Gökhan Kulaksızoğlu

Üye
93451
Ha.... Ağ....
 40
 3
 10
 22/11/2017
0
 İstanbul
 Emlakçı
 Ofis 2016 64 Bit
 18/01/2018,08:14
Çözüldü 
Öncelikle herkese merhabalar,

c# emlak projesi geliştiriyorum. Access vertabanında yadımınıza ihtiyacım olan konu şöyle,

Emlak Listesi - (Emlak bilgilerinin kayıt olduğu tablo)
Müşteri Listesi - (Müşteri bilgilerinin kayıt olduğu tablo)
Eşleşen Emlak ve Müşteriler Listesi- ( Konut Tipi ve Fiyata Göre Eşleşmelerin Otomatik olarak gösterilmesini istediğim tablo)

Bir müşterinin "Müşteriler Listesi" kayıtı;

Emlak Tipi: Daire
Emlak Fiyatı: 300.000 TL ise;



Emlak Listesindeki

Emlak Tipi: Daire
Emlak Fiyatı: 300.000 TL ve altındaki tüm emlaklarla,
"Eşleşen Emlak ve Müşteriler Listesi" tablosunda nasıl gösterebilirim.

Teşekkürler. Saygılarımla




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:17
Sitemize hoş geldiniz,
Çözüm bulabilmemiz için Access veritabanınızı ekleyiniz. Tablonuza göre çözüm arayalım.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
Gökhan Kulaksızoğlu

Gökhan Kulaksızoğlu

Üye
93451
Ha.... Ağ....
 40
 3
 10
 22/11/2017
0
 İstanbul
 Emlakçı
 Ofis 2016 64 Bit
 18/01/2018,08:14
(22/11/2017 14:30)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitemize hoş geldiniz,
Çözüm bulabilmemiz için Access veritabanınızı ekleyiniz. Tablonuza göre çözüm arayalım.

Merhaba, Hoşbulduk
İlginiz için teşekkürler. dosya ekte sunuyorum.



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:17
Merhaba, C# üzerinden nasıl çalıştıracaksınız bilmiyorum ama bu işlem için ekleme sorgusu oluşturmanız gerekli,

Ekli uygulamada bulunan formda seçim yapıp butonu tıkladığınızda kritere uyan kayıtları tabloya aktarır.

Sizin c#'de ekleyeceğiniz butona benzeri kod oluşturmanız gerekli, 

kullanılan Sql kodları uygulamadaki "srg_ekleme" isimli sorgunun Sql kodlarıdır.



"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
Gökhan Kulaksızoğlu

Gökhan Kulaksızoğlu

Üye
93451
Ha.... Ağ....
 40
 3
 10
 22/11/2017
0
 İstanbul
 Emlakçı
 Ofis 2016 64 Bit
 18/01/2018,08:14
ilginiz için teşekkür ederim




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Köprü Özellikli Dosyanın İçeriğini Görüntüleme aliyuzen 4 398 10/07/2019, 17:46
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Açılan Kutuda Verileri Sıralamak m_demir 2 174 10/05/2019, 12:08
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Taranmış Bir Dokümanı Access İçinde Görüntüleme aliyuzen 12 510 18/03/2019, 13:17
Son Yorum: aliyuzen
Çözüldü Raporda verileri yan yana yazdırma? mahirozcan 21 7.909 17/03/2019, 11:18
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Alt Alta Olan Verileri İd Bazında Yan Yana Getirmek ufukcem 8 1.357 15/02/2019, 13:42
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.