Skip to main content

AccessTr.neT


fatura takip

fatura takip

#1
İyi günler ricada bulunabilirmiyim.. Fatura takibi İçin bir program Kurumun adı tesisat numarası fatura tarihi son odeme tarihi imzaya gitiği tarih Faxlandı (tikli) Fatura ödeme tarihi diye nasıl yazabilrim daha deniyim bu konularda elinde böyle bir döküman olan paylaşabilirmi *.Şöyle anlatayım mesela elektrik olsun su faturası veya adsl faturası olsun tesisat numarası veya telefon numarasını girdiğimde bu bilgiler direk ekrana gelsin hangi dönem faturaları ödendiği felan..
Son Düzenleme: 03/06/2014, 11:33, Düzenleyen: Sinan29.
Cevapla
#2
Örneğiniz olmadan çok daha fazla mesaj yazmak zorunda kalacağız. Siz örnek dosyanızı ekleyin yardımcı olacak pek çok kişi çıkar.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
#3
elektrik tesisat numarasını girdip enter dediğimizde bu fatura hakkında fatura tarihi son ödeme tarihi borç bilgisi ödedindimi ödenmedi tesisat numarası nereye ait olduğu bilgilerin olması hocam.. birde hocam ocak ayının ayrı şubat ayının ayrı diğer ayların ayrı olması
Son Düzenleme: 03/06/2014, 13:17, Düzenleyen: Sinan29.
Cevapla
#4
Merhaba,

Örneğinizi eklemeniz gerektiğini Sn.alpeki99 bildirmiş. Yazdıklarınızı okuduğumdan anladığım henüz bir örneğiniz olmadığı yönünde.. Bence tablolarınızı hazırlamakla işe koyulabilirsiniz.. Bunun içinde burayı tıklayarak arama sonuçlarından faydalanabilir. Örnekleri inceleyerek bir yerlerden başlayabilirsiniz..

Ha unutmadan sorunuzun ayrıntısına indiğimde söylediğiniz pek zor bir konu değil, işin zahmetli kısmı tablo-sorgu-form vb hazırlamak ve bu da size düşüyor.. Dediklerimi hazırlayın takıldığınız noktaları (her nokta için yeni konu) yeni konu açarak sorarsınız.. Kolay gelsin..

Son Düzenleme: 03/06/2014, 15:40, Düzenleyen: SCavusoglu.
Cevapla
#5
hocam şöyle tablo ve form oluşturdum ama gerisinin getiremedim burdan sonra yardımcı olurmusunuz veya ne yapmam lazım ..
.rar Database2.rar (Dosya Boyutu: 19,72 KB | İndirme Sayısı: 27)
Cevapla
#6
ekteki programı inceleyiniz
Database2.rar
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da