Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/08/2018 14:54
Konu Sahibi
BİLLY THE KID
Yorumlar
5
Okunma
337
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BİLLY THE KID

BİLLY THE KID

Üye
99014
Bİ.... TH.... KI....
 Belirtilmemiş
 3
 6
 27/08/2018
0
 
 
 
 01/09/2018,11:04
Selamün aleyküm benim folderbrowser de bir sıkıntım var.şimdi ben webbrowser yardımıyla internetten bir içerik indiriyorum indirdiğim içerik folderbrowserle gösterdiğim yere inmiyor.( Ben indirdiğim içeriği butonla indiriyorum yani butona basınca chrome açılıp  iniyor ama folderbrowser çalışmıyor. butonu "dim "etiketi ile  folderebrowser e bağlıcaz diye düşünüyorum ama nasıl bir kod yazılacak bilmiyorum bir kaç şey denedim olmadı yardımınızı bekliyorum. Img-cray




C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.217
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
merhaba
yaptıgınız örneği eklersen ,bakma şansımız olur,daha hızlı cevap alırsınız.



...........
BİLLY THE KID

BİLLY THE KID

Üye
99014
Bİ.... TH.... KI....
 Belirtilmemiş
 3
 6
 27/08/2018
0
 
 
 
 01/09/2018,11:04
(29/08/2018 15:05)C*e*l*o*y*c*e Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba
yaptıgınız örneği eklersen ,bakma şansımız olur,daha hızlı cevap alırsınız.
 
[Resim: do.php?imgf=15355455583891.png]



ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.136
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 Bugün,14:13
örnek olmadan verilecek cevap: kod veya başka yöntem kullanarak bir şekilde yapmanız gerekiyor.



POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

...........
BİLLY THE KID

BİLLY THE KID

Üye
99014
Bİ.... TH.... KI....
 Belirtilmemiş
 3
 6
 27/08/2018
0
 
 
 
 01/09/2018,11:04
(29/08/2018 15:39)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: örnek olmadan verilecek cevap: kod veya başka yöntem kullanarak bir şekilde yapmanız gerekiyor.

örnek derken kod'dan mı bahsediyorsunuz ?
folderbrowser butonun kodu=

if FolderBrowserDialog1.ShowDialog() = DialogResult.OK Then
            TextBox2.Text = FolderBrowserDialog1.SelectedPath
        End If



BİLLY THE KID

BİLLY THE KID

Üye
99014
Bİ.... TH.... KI....
 Belirtilmemiş
 3
 6
 27/08/2018
0
 
 
 
 01/09/2018,11:04
3 gündür ugraşıyorum şunla daha önce müzik indirme programı istemiştim olumsuz cvp aldım bende kolları sıvayıp başladım hani olmayacağını düşünüp de aklınızdaki cevabı yazsanız en azından denesem ? internette çok araştırdım bulamadım.
[Resim: do.php?imgf=153555216158921.png]



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.