Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/03/2019 14:50
Konu Sahibi
Mahmut Yazıcı
Yorumlar
9
Okunma
409
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mahmut Yazıcı

Mahmut Yazıcı

Üye
102370
Ma.... Ya....
 48
 2
 8
 31/01/2019
0
 -
 
 -
 02/05/2019,10:21
Çözüldü 
Merhaba

Örnek dosyada ki giriş formun da çoklu combo da çoklu seçim yapınca sağındaki textbox kutusuna kaç kisi seçildiyse yazdırma

(örn 2 kişi seçildi, 3 kişi seçildi gibi)

teşekkürler




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.139
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:42
Merhaba, sorunuzun daha önce açtığınız Combobox Çoklu Seçim bağlantısındaki konudan farkı nedir???


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
Mahmut Yazıcı

Mahmut Yazıcı

Üye
102370
Ma.... Ya....
 48
 2
 8
 31/01/2019
0
 -
 
 -
 02/05/2019,10:21
(07/03/2019 15:02)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, sorunuzun daha önce açtığınız Combobox Çoklu Seçim bağlantısındaki konudan farkı nedir???

Merhaba o sorguda , bu form bilgi girişi yaparken çoklu seçim yapıldığında yanda seçilen kişi sayılması



berduş

berduş

Uzman
65596
ha....
 29
 1.411
 30/07/2014
218
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
"combo_giris" fare taşındığında olayına aşağıdaki kodu yazar mısınız?

Kod:
Private Sub combo_giris_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
msgbox = Me.combo_giris.ItemsSelected.Count
End Sub




...........
Mahmut Yazıcı

Mahmut Yazıcı

Üye
102370
Ma.... Ya....
 48
 2
 8
 31/01/2019
0
 -
 
 -
 02/05/2019,10:21
(07/03/2019 15:20)haliliyas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "combo_giris" fare taşındığında olayına aşağıdaki kodu yazar mısınız?

Kod:
Private Sub combo_giris_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
msgbox = Me.combo_giris.ItemsSelected.Count
End Sub


Çok teşekkür ederim



berduş

berduş

Uzman
65596
ha....
 29
 1.411
 30/07/2014
218
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
"msgbox" metin kutusunun ismi txtmsgbox olarak değiştirildi
örnek aşağıdadır
bu arada seçmeli açılır kutuyu nasıl eklediniz, ben başaramadım



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Çoklu Dil Form Örnek cozum 34 1.347 15/06/2019, 14:26
Son Yorum: berduş
Çözüldü Çoklu Sorgu Ve İl İlçe Mahalle Ekranı? yasargulten 11 790 24/02/2019, 22:39
Son Yorum: yasargulten
Çözüldü Formdaki Altforma Veri Giriş Yapılamıyor U.ALTUN 2 226 20/02/2019, 13:47
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Çoklu Seçim Ve Aktarım yahzee_61 6 544 18/02/2019, 09:19
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Dinamik Veri Giriş Formu alexwoz 7 527 07/02/2019, 14:22
Son Yorum: alexwoz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.