Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
18/01/2019 17:11
Konu Sahibi
zaferlacin
Yorumlar
9
Okunma
417
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zaferlacin

zaferlacin

Aktif Üye
56243
Za.... La....
 50
 18
 70
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 19/07/2019,21:14
Çözüldü 
form1 deki buton il form2 ye bağlı veri tabanından kayıt silmek istiyorum
tablo2 den teşekkür ederim




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.136
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu ekleyerek deneyiniz.

Visual Basic Code
GSilincek = Me.Liste53.Column(1) & "-" & Me.Liste53.Column(2)
DoCmd.RunSQL "DELETE [adı] & '-' & [soyadı] AS silinecekveri FROM Tablo2 WHERE ((([adı] & '-' & [soyadı])='" & GSilincek & "'));"


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
zaferlacin

zaferlacin

Aktif Üye
56243
Za.... La....
 50
 18
 70
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 19/07/2019,21:14
hocam kod tamam silebiliyorum ama Access in uyarı kodu geliyor 

onu nasıl engellerim



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.136
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Setwarnings İle Formun Kapatılması Hakkında. bağlantısındaki konuyu incele.

(17/01/2019 20:05)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: setwarnings false
docmd.runsql.......... 
setwarnings true



"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
zaferlacin

zaferlacin

Aktif Üye
56243
Za.... La....
 50
 18
 70
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 19/07/2019,21:14
hocam onu denedim sub or function not defined hatası veriyor



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.136
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit

Visual Basic Code
DoCmd.SetWarnings False
GSilincek = Me.Liste53.Column(1) & "-" & Me.Liste53.Column(2)
DoCmd.RunSQL "DELETE [adı] & '-' & [soyadı] AS silinecekveri FROM Tablo2 WHERE ((([adı] & '-' & [soyadı])='" & GSilincek & "'));"
DoCmd.SetWarnings True


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Forma Bağlı Form Kayıt Sorunu dioxi 7 227 16/08/2019, 06:55
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Tablodaki Kayıt Kontrol Vba barcins 3 468 08/08/2019, 23:43
Son Yorum: berduş
Çözüldü Mükerrer Kayıt Hk. serkan1985 11 349 02/08/2019, 12:18
Son Yorum: cozum
Çözüldü Alt Formdan Başka Tabloya Kayıt Yapmak aydint33 9 260 31/07/2019, 20:07
Son Yorum: aydint33
Çözüldü Buton İle Veri Değiştirme. tamer duran 3 130 28/07/2019, 18:10
Son Yorum: berduş

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.