Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/08/2012 14:51
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
7
Okunma
1902
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fascioğlu

fascioğlu

Aktif Üye*
24774
Fa.... Aş....
 64
 203
 1.016
 18/09/2010
170
 Muğla
 Emekli_Turizm
 Ofis 2003
 30/01/2019,00:37
Çözüldü 
Arkadaşlar,yeni yapmış olduğum kasa programında,forma tarih yazınca sorgu1 deki bilgileri forma nasıl getiririm ,tüm uğraşlarıma rağmen hatayı bulamadım.
Yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden tşk.ederim.
Ek Dosyalar
vt1 - Kopya.zip




Seruz

Seruz

Uzman
47
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 18/07/2019,14:39
Çözüldü 
Sorununuz Anahtar (key) tanımlarınızın yanlış olmasından kaynaklanıyordu.
tbl_KASA tablosunda anahtar olarak ISLEMTAR görünüyor, tbl_KASAAYRINTI tablosunda anahtar bile yok.
Ama iki tabloyu SIRAID alanı ile bağlamışsınız. Bu şekilde olmaz.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

...........
Seruz

Seruz

Uzman
47
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 18/07/2019,14:39
Çözüldü 
Sanırım tam olarak nasıl yapacağınıza karar verememişsiniz.
Öncelikle planlama yapıp, neyi nasıl yapacağınıza, hangi tabloda hangi alanlarda hangi verileri saklayacağınıza ve tablolar arası ilişkilere karar vermeniz gerekiyor.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

fascioğlu

fascioğlu

Aktif Üye*
24774
Fa.... Aş....
 64
 203
 1.016
 18/09/2010
170
 Muğla
 Emekli_Turizm
 Ofis 2003
 30/01/2019,00:37
Çözüldü 
Sayın Seruz hocam dediğinizde haklıydınız,düzelttim frm_Kasa sorgusundan verileride forma getirdim,ilk bakışta sorun gözükmüyor ama yeni veri giremiyorum,yani bir nevi kıtlendi.Sorunuda bulamadım.




...........
Seruz

Seruz

Uzman
47
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 18/07/2019,14:39
Çözüldü 
frm_Kasa formunun sorgusunda Toplam yani Group By yapmışsınız.
Group By yapılan bir sorguya veri girişi yapamazsınız.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

fascioğlu

fascioğlu

Aktif Üye*
24774
Fa.... Aş....
 64
 203
 1.016
 18/09/2010
170
 Muğla
 Emekli_Turizm
 Ofis 2003
 30/01/2019,00:37
Çözüldü 
Sayın Seruz hocam hataları kısmen düzelttim,bir tek sıkıntım kaldı o da Sorgu1 deki hesap verilerini frm_KASA da bulunan alana aktarmak.

Ek Dosyalar
vt1 - Kopya.rar



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablodan Forma Aktarma atamsinatamsin 19 489 09/07/2019, 18:24
Son Yorum: halily
Çözüldü Site Aidat Programı Toplu Aidat Girişi dayko 7 257 13/06/2019, 13:37
Son Yorum: dayko
Çözüldü Toplu Veri Girişi Yunus Bozkurt 9 416 07/06/2019, 14:22
Son Yorum: halily
Çözüldü Gruba Göre Form Çağırıp, Forma Ekleme magmar 8 384 21/05/2019, 12:28
Son Yorum: magmar
Çözüldü Veri Girişi Formu Nasıl Olmalı? icemeno 6 341 11/05/2019, 23:50
Son Yorum: icemeno

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.