Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/04/2019 18:02
Konu Sahibi
haziran4
Yorumlar
28
Okunma
456
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
haziran4

haziran4

Aktif Üye
6706
 44
 54
 184
 15/05/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2007
 Dün,08:47
Çözüldü 
Yillik_Vize_Bitis_Trh Alanı Tarih Geçmiş ise Aktif_Pasif Alanı Pasif Yazsın Değil ise Aktif_Pasif Alanı Aktif Yazsın buraya kadar oluyor. Vize_Bitis_Trh Alanı Boş ises de Aktif_Pasif Alanı Kapalı Yazsın nasıl yapabilirim

If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh < Date Then

Me.Aktif_Pasif = "Pasif"
 
Else
Me.Aktif_Pasif = "Aktif" (Kalın Yeler Oluyor)

Else

If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh ="" Then
Me.Aktif_Pasif = "Kapalı"

End If
End İf


haziran4, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

haliliyas

haliliyas

Uzman
65596
Ha.... Ya....
 Belirtilmemiş
 23
 1.041
 30/07/2014
172
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,02:19

Visual Basic Code
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh < Date Then Me.Aktif_Pasif = "Pasif"
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh >= Date Then Me.Aktif_Pasif = "Aktif"
If Not IsDate(Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh) Then Me.Aktif_Pasif = "Kapalı"



haziran4

haziran4

Aktif Üye
6706
 44
 54
 184
 15/05/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2007
 Dün,08:47
(27/04/2019 18:51)haliliyas Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh < Date Then Me.Aktif_Pasif = "Pasif"
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh >= Date Then Me.Aktif_Pasif = "Aktif"
If Not IsDate(Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh) Then Me.Aktif_Pasif = "Kapalı"


Teşekkür Ederim anlık oluyor kaydedip tekrar açtığımda olmuyor.


haziran4, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.064
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:56
Merhaba,

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh < Date Then
    Me.Aktif_Pasif = "Pasif"
ElseIf Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh >= Date Then
    Me.Aktif_Pasif = "Aktif"
ElseIf Not IsDate(Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh) Then
    Me.Aktif_Pasif = "Kapalı"
End If


şeklinde deneyin. Çalışmaz ise örnek uygulamanızı ekleyin.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

haliliyas

haliliyas

Uzman
65596
Ha.... Ya....
 Belirtilmemiş
 23
 1.041
 30/07/2014
172
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,02:19
aktif_pasif alanını tablo ile ilişkilendirdiniz mi?
bazen dikkatten kaçıyor ilişkilendirilmemiş oluyor, kontrol eder misiniz ilişkilendirilmiş mi?



haziran4

haziran4

Aktif Üye
6706
 44
 54
 184
 15/05/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2007
 Dün,08:47
Ben yanlış yere yamışım oldu teşekkür ederim.


haziran4, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Form Yenileme haziran4 2 129 02/05/2019, 13:44
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Formül Kullanma haziran4 8 206 02/05/2019, 13:04
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Bitiş Tarihi Geçenlerin Alan Rengi Değişimi haziran4 3 114 30/04/2019, 13:04
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Koşullu Biçimlendirme haziran4 4 224 30/04/2019, 10:03
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Dinamik Textbox Oluşturulabilir Mi? icemeno 3 103 26/04/2019, 15:16
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.