Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/04/2019 18:02
Konu Sahibi
haziran4
Yorumlar
28
Okunma
713
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haziran4

haziran4

Aktif Üye
6706
 44
 55
 188
 15/05/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2007
 01/07/2019,11:46
Çözüldü 
Yillik_Vize_Bitis_Trh Alanı Tarih Geçmiş ise Aktif_Pasif Alanı Pasif Yazsın Değil ise Aktif_Pasif Alanı Aktif Yazsın buraya kadar oluyor. Vize_Bitis_Trh Alanı Boş ises de Aktif_Pasif Alanı Kapalı Yazsın nasıl yapabilirim

If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh < Date Then

Me.Aktif_Pasif = "Pasif"
 
Else
Me.Aktif_Pasif = "Aktif" (Kalın Yeler Oluyor)

Else

If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh ="" Then
Me.Aktif_Pasif = "Kapalı"

End If
End İf



haziran4, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

berduş

berduş

Uzman
65596
ha....
 29
 1.414
 30/07/2014
218
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit

Visual Basic Code
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh < Date Then Me.Aktif_Pasif = "Pasif"
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh >= Date Then Me.Aktif_Pasif = "Aktif"
If Not IsDate(Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh) Then Me.Aktif_Pasif = "Kapalı"



...........
haziran4

haziran4

Aktif Üye
6706
 44
 55
 188
 15/05/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2007
 01/07/2019,11:46
(27/04/2019 18:51)haliliyas Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh < Date Then Me.Aktif_Pasif = "Pasif"
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh >= Date Then Me.Aktif_Pasif = "Aktif"
If Not IsDate(Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh) Then Me.Aktif_Pasif = "Kapalı"


Teşekkür Ederim anlık oluyor kaydedip tekrar açtığımda olmuyor.


haziran4, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.139
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:44
Merhaba,

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
If Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh < Date Then
    Me.Aktif_Pasif = "Pasif"
ElseIf Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh >= Date Then
    Me.Aktif_Pasif = "Aktif"
ElseIf Not IsDate(Me.Yillik_Vize_Bitis_Trh) Then
    Me.Aktif_Pasif = "Kapalı"
End If


şeklinde deneyin. Çalışmaz ise örnek uygulamanızı ekleyin.



"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
berduş

berduş

Uzman
65596
ha....
 29
 1.414
 30/07/2014
218
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
aktif_pasif alanını tablo ile ilişkilendirdiniz mi?
bazen dikkatten kaçıyor ilişkilendirilmemiş oluyor, kontrol eder misiniz ilişkilendirilmiş mi?



haziran4

haziran4

Aktif Üye
6706
 44
 55
 188
 15/05/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2007
 01/07/2019,11:46
Ben yanlış yere yamışım oldu teşekkür ederim.


haziran4, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Metin Kutularında Veri Görünmemesi U.ALTUN 12 217 03/08/2019, 16:59
Son Yorum: berduş
Çözüldü Formda Metin Kutusu İçerik Kontrolü hbal09 4 202 10/07/2019, 16:20
Son Yorum: berduş
Çözüldü Formda Açılır Kurularda 3101 Hatası Veriyor haziran4 11 368 24/05/2019, 16:22
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Liste Kutusu Çift Tıklama Boş Gelme Sorunu haziran4 1 265 10/05/2019, 11:36
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formda Form Yenileme haziran4 2 255 02/05/2019, 13:44
Son Yorum: haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.