Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
17/12/2016 16:50
Konu Sahibi
Tale Talibov
Yorumlar
3
Okunma
636
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Tale Talibov

Tale Talibov

Üye
84541
Ta.... Ta....
 27
 4
 17
 25/09/2016
0
 -
 
 Ofis 2013 32 Bit
 11/06/2017,18:15
Selam, 
Öncelkle Sitede bulduğum 1 örnek üzerinde çalışıyorum ve bana projemin hazırlanmasında  yardımcı oluyor. Bu örneyi paylaşana çok teşekkür ederim.
Ama 2 sorunum var Img-cray 
1. Ekde bulunan dosyada veri eklendikden sonra yine otomotik Metin0 kutusuna girmesi için ne yapmalıyım. Yeni veri eklendikden sonra kutudan çıkıyor ve yeni veri eklemek için kutuya tıklamak lazım :Img-cray
2. Yeni veri eklendikden sonra alt form (tablo) otomotik güncellenmesini istiyorum.



POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/06/2019,14:20
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Please return your positive or negative ...

...........
Tale Talibov

Tale Talibov

Üye
84541
Ta.... Ta....
 27
 4
 17
 25/09/2016
0
 -
 
 Ofis 2013 32 Bit
 11/06/2017,18:15
(18/12/2016 11:50)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...

Sayın Power,
Cevapınız için çok teşekkür ederim. Evet böyle istiyordum .
Ama 1 sorun var. Uyari mesaji geldikden (ayni veriyi 2. kez girdikde veya  bazada olmayan veri girildikde) sonra yine ayni textboxa (Metin0) girmiyor. Bunu nasıl yapa bilirim ?



Tale Talibov

Tale Talibov

Üye
84541
Ta.... Ta....
 27
 4
 17
 25/09/2016
0
 -
 
 Ofis 2013 32 Bit
 11/06/2017,18:15
(18/12/2016 12:19)Tale Talibov Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18/12/2016 11:50)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...

Sayın Power,
Cevapınız için çok teşekkür ederim. Evet böyle istiyordum .
Ama 1 sorun var. Uyari mesaji geldikden (ayni veriyi 2. kez girdikde veya  bazada olmayan veri girildikde) sonra yine ayni textboxa (Metin0) girmiyor. Bunu nasıl yapa bilirim ?


o Sorunu da sizin kod ile çözdüm.  Tesekkur



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Her Yeni Kayıta Bastığımızda Sayı Verme Sorunu. prestij06 7 142 15/06/2019, 21:24
Son Yorum: halily
Çözüldü Sonraki Kayda Git Butonu Yeni Kayda Gitmsin edacan19 4 141 03/06/2019, 12:10
Son Yorum: okumas
Çözüldü Formda Açılır Kurularda 3101 Hatası Veriyor haziran4 11 196 24/05/2019, 16:22
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Form Yenileme haziran4 2 160 02/05/2019, 13:44
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Formül Kullanma haziran4 8 239 02/05/2019, 13:04
Son Yorum: haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.