Skip to main content

AccessTr.neT


Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt

Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt

Çözüldü #1
frm_Montajlar formundaki montaj butonunda kod'da değişiklik. Tbl_Atolye ve Tbl_Montajlar tablolarını sizin önerileriniz ışığında kaldırdım bu şekle göre kodları düzenlemeye çalıştım maalesef başarılı olamadım sizden ricam kodları buna göre düzenlemeniz.
.rar ORDİ5555.rar (Dosya Boyutu: 768,13 KB | İndirme Sayısı: 3)
Cevapla
#2
Merhaba,
Tabloları kaldırma önerisini nerede yaptım hatırlamıyorum. Örnek uygulamanızdaki bahsi geçen formdaki buton tıklandığında ne olmasını istediğinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Cevapla
#3
Tekrar merhaba, sanırım beni yanlış anladınız. Önceki konunuzdaki mesajımda, formun kayıt kaynağını sil derken tabloyu tamamen sil demedim. Formun kayıt kaynağı boş olacak şekilde ayarlamanızı söylemek istemiştim.
Cevapla
#4
ozan bey tablo silme önerisi sizden direk değil bir cevapta vermiş olduğunuz ölümcül hatalar linkinden böyle bir sonuç çıkarmış olabilirim çoğunlukla yardımların sizden gelmesi neticesinde öyle hatırlamış olabilirim buradaki sorum atölye formundaki kaydın montaj formuna aktarılıp orada montaj kaydı yapmak istiyorum yazılı kod silinen tablolara göre yazılmıştı kodun yeni duruma göre yenilenmesini rica ediyorum.
Cevapla
#5
Merhaba,

Öncelikle, düzenleme işlemini yaparken gördüğüm sıkıntıları belirteyim,

- tbl_montajlar isimli tabloyu kaldırdığınızı belirtmişsiniz, ancak örnekte bu tablo duruyordu, tabloyu sildim.
- montaj kayıt isimli formu açtırdıktan sonra, veri girişi yaptığınızda bu montajın hangi müşteriye yapıldığını montajayrıntı tablosunda hangi alana kaydedeceğinizi bilmiyorum. montaj tablosunu kaldırmışsınız ama ayrıntı tablosunda carikod vs alan olması gerekiyor.
- idmtraj gibi bir alan hatası vardı, bu alanı da kaldırdım.

Şu anda, liste kutusundan veri seçip butona tıkladığınızda, ilgili verileri montaj ile ilgili 2 tabloya aktarıyor.

İnceleyip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz. Sorun var ise giderilir.
.rar ORDİ5555_sld.rar (Dosya Boyutu: 685,72 KB | İndirme Sayısı: 16)
Cevapla
#6
ozan bey 19/08/2017, 01:03  tarihindeki montajveriaktar_sld.rar dosyasındaki işlemin aynısını tbl_atölye ve tbl_montajlar tabloları olmadan buna göre kodlanmasını istemiştim benim buradaki yapmak istediğim atölye kayıt formunda kaydedilen işlerin montajlar listesinden seçilip montaj kayıt formuna getirmek ve burada montaj kaydı yapmak bu arada yüklediğiniz formdaki hiç bir kod çalışmıyor.
.rar OR66666_sld.rar (Dosya Boyutu: 697,21 KB | İndirme Sayısı: 6)
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task