Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/06/2019 19:12
Konu Sahibi
Yunus Bozkurt
Yorumlar
5
Okunma
163
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Yunus Bozkurt

Yunus Bozkurt

Aktif Üye
38706
Yu.... Bo....
 44
 47
 193
 18/08/2011
0
 Sinop
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,08:32
Çözüldü 
forumda aradım ama tam istediğim gibi bir şey bulamadım.

formum Sürekli form. belli kriterlere göre bu forma veri çekiyorum.

kayıtları tek tek

Visual Basic Code
DoCmd.RunCommand acCmdDeleteRecord

 
komutu ile silebiliyorum.
 
Bu formdaki listelediğim  tüm kayıtları silebilirmiyim. sadece forma çağırdığım verileri silmek sitiyorum

acCmdDeleteRecordS yokmu böyle bişey


  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…

mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 218
 4.934
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/06/2019,23:31
Verileri çağırıp  bir sürekli form üzerinde mi görüntülüyorsunuz? Silinecek veriler sürekli form üzerine getirilen veriler mi olacak? Bir de örnek ekleseydiniz cevap alma süreniz ve cevap yazan sayınız bayaaa artardı.


İnadına, ille de Accesstr.net...

...........
Yunus Bozkurt

Yunus Bozkurt

Aktif Üye
38706
Yu.... Bo....
 44
 47
 193
 18/08/2011
0
 Sinop
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,08:32
(13/06/2019 20:59)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Verileri çağırıp  bir sürekli form üzerinde mi görüntülüyorsunuz? Silinecek veriler sürekli form üzerine getirilen veriler mi olacak? Bir de örnek ekleseydiniz cevap alma süreniz ve cevap yazan sayınız bayaaa artardı.

Evet sürekli form.


  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…

halily

halily

Uzman
65596
ha....
 26
 1.161
 30/07/2014
209
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Dün,23:49
formunuzun sorgusu ne ?
buna benzer bir komut işinize yarayabilir

Visual Basic Code
delete * from tabloAdi  where id in (SELECT id FROM formunSorgusu)



...........
Yunus Bozkurt

Yunus Bozkurt

Aktif Üye
38706
Yu.... Bo....
 44
 47
 193
 18/08/2011
0
 Sinop
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,08:32
Örnek ekledim daha kolay olacak sanırım. sürekli formdan vazgeçtim. örnekteki şekilde olacak.


  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…

Yunus Bozkurt

Yunus Bozkurt

Aktif Üye
38706
Yu.... Bo....
 44
 47
 193
 18/08/2011
0
 Sinop
 
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,08:32
(16/06/2019 17:17)halily Adlı Kullanıcıdan Alıntı: formunuzun sorgusu ne ?
buna benzer bir komut işinize yarayabilir

Visual Basic Code
delete * from tabloAdi  where id in (SELECT id FROM formunSorgusu)


tamam bu şekilde çözüldü.


  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Formdaki Renkli Alanları Excele Renkli Olarak Aktarma IceMan7 6 423 10/04/2019, 15:27
Son Yorum: IceMan7
Çözüldü Formdaki Tüm Sonuçları Raporlama Ve Yazdırma Ekranı yasargulten 23 848 04/03/2019, 13:10
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formdaki Altforma Veri Giriş Yapılamıyor U.ALTUN 2 156 20/02/2019, 13:47
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formdaki İlişkisiz Alanların Tabloya Kaydettirilmesi akdemir1 8 338 11/02/2019, 17:12
Son Yorum: akdemir1
Çözüldü Formdaki İlişkili Ve İlişkisiz Metin Kutularını Aynı Tabloya Kaydettirme akdemir1 8 346 03/02/2019, 01:15
Son Yorum: akdemir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.