Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/06/2018 11:32
Konu Sahibi
Dart Reder
Yorumlar
5
Okunma
366
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
Çözüldü 
Merhaba yaptığım kod (Me.Parent.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.Form.Requery) satırında hata veriyor.



Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub PERSONEL_DblClick(Cancel As Integer)
Dim Bosluk As Long
Bosluk = InStr(1, Me.PERSONEL, " ", vbTextCompare)
CurrentDb.Execute "INSERT INTO TB_PER_EL_LİST ( TARİH, [PERSONEL_NO], [PERSONEL_ADI] ) " & _
"SELECT Now() AS Expr1," & Mid(Me.PERSONEL, 1, (Bosluk - 1)) & " AS E2,'" & Replace(Mid(Me.PERSONEL, (Bosluk + 1), Len(Me.PERSONEL)), "'", "`") & "' AS Expr3"
Me.Parent.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.Form.Requery
End Sub

[Resim: do.php?imgf=152949861840151.png]



ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.131
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 14/06/2019,00:57
Lütfen örnek ekleyiniz.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

...........
ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.131
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 14/06/2019,00:57
Me.TB_PER_EL_LİST_ALT_FORM.requery

Veya

Form_anaformadi!altformadi.requery

Şeklinde deneyiniz


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
Merhaba
Tamam oldu teşekkürler.



...........
Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
Merhaba
Şimdi çift tıklama ile diğer forma veri aktarmak yerine çift tıklama ile diğer formu filtreleme yapmak istiyorum. Örnek gösterirseniz ben kendim yaparak öğrenmek isterim. soldaki isme çift tıklayınca sağdaki liste sadece seçilen ismindeki kişi bilgilerini getirsin istiyorum.



ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.131
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 14/06/2019,00:57
örneğinizi ekleyiniz veya sağ üst köşeden arama bölümünü kullanarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 7 365 03/06/2019, 16:10
Son Yorum: halily
Çözüldü Kayıt Silindiğinde Silinenler Tablosuna Aktarma haziran4 4 190 20/05/2019, 11:58
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Sorgulanacak Alanları Formdan Seçme Erhan5106 1 142 23/04/2019, 16:06
Son Yorum: Erhan5106
Çözüldü Access Formdaki Renkli Alanları Excele Renkli Olarak Aktarma IceMan7 6 417 10/04/2019, 15:27
Son Yorum: IceMan7
Çözüldü Access te başka bir dosyadan form aktarma te-kin 2 152 13/03/2019, 14:39
Son Yorum: te-kin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.