Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/11/2008 15:43
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
16
Okunma
6328
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Kapalı
Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
hazırladığım veritabanına kullanıcı girişi yapıp her kullanıcı için ayrı bir yetki belirledim. kullanıcı girişinden sonra açılan formda formlara giriş butonları ekledim.formlara giriş yapılırken kullanıcının yetkisine göre açılan forma filitre uyguladım. ilk başta düzgün olarak çalışıyordu. daha sonradan veritabanını düzenle ve onar yaptım. tablolarda sistem tabloları çıktı. şimdi giriş yaptığım zaman admin yetkili kullanıcılar formu açtığından normal açıyor. farklı kullanıcı yetkisi ile filtre uygulayarak açıldığı zaman ekranda rapora ayrılış tarihi başlıklı paramatre değerini gir kutusu açılıyor. benim tablolarımda,formlarımda ve cod larımda böyle bir alan yok. bunu nereden çıkarttığını bile anlamadım. acaba onarma sonsasıda yaptığım değişikliklerden mi yapıyor. birde o sistem tablolarını silmek istiyorum geri. onarmayı geri alabiliyormuyum. onarma öncesi eski düzenine getirebilirmiyim.




Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
formlarımda daha önce rapora ayrılış tarihi diye bir alan vardı. mde ye çevirmek için kod ları düzenlemem gerekti ve ben tablo ve form üzerinden bu alan isimlerinin aralarındaki boşlukları kaldırdım. daha sonra düzenle ve onar yaptım. ama hala o alanı nasıl nereden buluyor anlamadım.



...........
ayhan2122

ayhan2122

Onursal Üye
60
 42
 26
 680
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 27/05/2019,10:26
Çözüldü 
Sn n_serdar;
Uygulamanı eklersen ben veya diğer arkadaşlar bakarız. Ezbere konuşmak doğru olmaz.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,16:02
Çözüldü 
tablo ve raporu görmeden biz nasıl anlıyacağız,



"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Çözüldü 
Peki aradaki boşlukları hem tablodan hem Vba kodundan hemde diğer tüm yerlerden de kaldırdınız mı? Bir yerden kaldırıp diğer yerleri bıraktıysanız bulamamış ve parametre değeri girmenizi istemiştir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
şifreler 1111
cod şifre 04524240018



...........
Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinde Varsayılan Değeri Değiştirmek hegu 5 433 15/04/2019, 09:59
Son Yorum: hegu
Çözüldü Sorgu Parametre Hatası Dart Reder 11 435 30/03/2019, 15:25
Son Yorum: Dart Reder
Çözüldü Açıklama Ekle Veri Makrosu Bulunamadı Uyarısı sercann 4 557 13/02/2019, 16:58
Son Yorum: sercann
Çözüldü Raporda Otomatik Sıra Numarası Verirken Parametre Değeri Gir Uyarısı Gelmesi mmert06 5 346 25/01/2019, 00:47
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Feild Size Uyarısı Hk. serkan1985 5 219 23/01/2019, 12:00
Son Yorum: serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.