Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/01/2013 22:54
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
4
Okunma
2255
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
yorum70

yorum70

Aktif Üye*
25666
Ay.... Şa....
 48
 148
 1.184
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
İyi Akşamlar;

Kadına şiddet konularının takibi için küçük bir program hazırlamaya karar verdim.

İskeleti hazırladım....Koruma SÜRESİNİ girip Koruma başlama tarihini girince, bitiş tarihini = Süre+Başlama tarihi için hesaplatmayı ve bitiş tarihi yaklaşan ilk 20 kayıtı form uzerinde görmek istiyorum...

İlk tasarımımda 7 Gün için hesaplattım, ancak diğer süreler için aynı kodu yazınca nedense hepsını 90 gün hesaplıyor.


Tşk.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"


mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 218
 4.934
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/06/2019,23:31
Çözüldü 
Tarih ekleme işlemlerinde dateadd kullamalısınız. İstediğiniz işlemi çalışmanıza uyguladım. Bu arada ister gün sayısını değiştirin, ister başlama tarihini değiştirin, koruma son tarihi yeniden hesaplanır.
Bu arada listenizin denetim kaynağına kalan gün diye bir alan ekledim ve liste kutunuzu buna göre sıralattım. Böylece 20 gün falan olayına girmeye gerek kalmadan en yakın tarihte biteceğe göre sıralanıyor. İşlem yaptıktan sonra liste kutusuna tıklarsanız güncelleniyor.


İnceleyin, kafanız takılan birşey olursa cevaplarım.


İnadına, ille de Accesstr.net...

...........
yorum70

yorum70

Aktif Üye*
25666
Ay.... Şa....
 48
 148
 1.184
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Mehmet Ağbi teşekkür ediyorum, eklediğim soruna göre tam istediğim gibi hatta daha iyisi olmuş.İki sorun var, onlar üzerinde çalışayım, yapamazsam başka bir başlıkta yardım talebinde bulunurum.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"


mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 218
 4.934
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/06/2019,23:31
Çözüldü 
Tabii ki. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Ama baştan söyleyeyim pas sökücü lazım. Acayip gıcırtılar geliyor benden Img-grin))


İnadına, ille de Accesstr.net...

...........
yorum70

yorum70

Aktif Üye*
25666
Ay.... Şa....
 48
 148
 1.184
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Gıcırtılar pastan değildir ağbi,tecrübe ve bilginin siteye yansımasıdır.Elbette ki yokluğun belli oluyor.

Şimdilik sorun yok, konunun uzmanı arkadaşlarla görüşeciğim, koruma süresi bitenleri ne yapacağız, formda nasıl göstereceğiz ! Bir arkadaş, süresi bitenlerİ pasiF yap ve silme dedi,mantıklı geldi, fikirlere açığım.

kONU başlığı ,ç,n, sorun çözülmüştür.Teşekkür ediyorum.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Süre Hesaplama access acemisi 3 171 02/03/2019, 14:27
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Hesaplama oosmaner 2 213 12/02/2019, 09:04
Son Yorum: oosmaner
Çözüldü Birkaç Koşula Göre Değer Atama Ve Hesaplama xctr 5 275 24/01/2019, 14:05
Son Yorum: xctr
Çözüldü Metin Kutularında Hesaplama Hakkında Oğuz Türkyılmaz 2 158 24/01/2019, 10:34
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Vba Hesaplama Formülü Hakkında Oğuz Türkyılmaz 2 175 16/01/2019, 18:36
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.