Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2008 05:03
Konu Sahibi
mehmetdemiral
Yorumlar
11
Okunma
7239
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 219
 4.943
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
Gerçek gibi görünümü var. Orjinal bir hesap makinesi.



İnadına, ille de Accesstr.net...

syrup

syrup

Onursal Üye
19
 1
 196
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
sevgili mehmet zulayı patlatmışsın Biggrin

güzel örnekler. pass girişli butonu beğendim en çok. ama bak bu hesap makinesinin görünümü gerçek, çalışması sahte ;) ondalığı toplama hariç hesaba katmıyor Hoba


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

...........
mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 219
 4.943
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
Olsun, biz onu istersek düzeltiriz. Görselliği güzel ya.. Zaten o örneklerin çoğu access97 örnekleridir. Ben birçoğunu vonert ettim. Belki bu arada bazı özellikler yokolmuş olabilir.


İnadına, ille de Accesstr.net...

syrup

syrup

Onursal Üye
19
 1
 196
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
amacım, çalışmasında kullanmak için import etmek isteyenleri uyarmaktı. hesap işleri önemli. görsellik karın doyurmuyor. sen yapmadın neticede, alınmadın diye umuyorum.
iyi bayramlar sevgili mehmet.



[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

...........
chopper07

chopper07

Uzman
3
Er....
 43
 228
 1.806
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 13/07/2019,13:05
hocam vb ile hazırlamadım ama birde bunu inceleyebilir misiniz? bir yerde eksiği var mı?

[Resim: hesapmakined193b.jpg]


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


syrup

syrup

Onursal Üye
19
 1
 196
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
erkan en bariz hata işlemi değiştirdiğinde çalışmaması. misal 10la 5i çarpak istedin
10 yazdıktan sonra çarpıya basacağına yanlışlıkla eksiye basar sonra çarpı 5 dersen sonuç vermiyor. bunu düzeltmen lazım. bu kullanıcının sık yaptığı bir hata çünkü.diğer türlü çalışan aksamda başka bir sıkıntı görmedim.

ama ilave edebileceğin şeyler olabilir.
-ilk ondalığa bastığında sıfırı otamatik attrabilirsin.
-rakamdan sonra işlemlerden birine bastığında rakam silinmemeli.
-sadece rakama focuslandığında değil çerçevenin içinde biryere tıklandığında değeri atmalı.
-kodları focus merkezlimi hazırladın bilmiyorum ama imleç ekranda gözükmemeli.
-ekrana elle girişe izin vermişsin ama işlem yapılamıyor. bence elle giriş yapılmasın

maddeler halinde yazdıklarım olmasada olur ama ilk yazdığımı dikkate al derim sevgili erkan.
sanada iyi bayramlar dilerim.


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Takvim, Hesap Makinası (Popups) Uygulaması (Alıntı) myAccess 12 6.151 16/11/2018, 16:22
Son Yorum: huzun_bulutu
  Ürün Satış ve Müşteri Cari Hesap Programı yolgezer 17 20.820 15/11/2016, 12:33
Son Yorum: atoz112
  Döşeme Hesap Makinesi akem 1 977 27/06/2016, 16:21
Son Yorum: atoz112
  Cari Hesap Takip Mecnun24 7 3.465 23/04/2016, 00:47
Son Yorum: megasoftware
  Maaş Hesap Uygulaması kikiki 4 4.052 15/11/2015, 19:29
Son Yorum: atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.