Skip to main content

AccessTr.neT


İlişkili Tabloda Ekleme Sorgusu Hata Veriyor

İlişkili Tabloda Ekleme Sorgusu Hata Veriyor

Çözüldü #1
Merhabalar;
Yapmış olduğum programda daha önce tablolarım ilişkili değildi ve "S_sorgu2" ekleme sorgusu sorunsuz çalışıyordu.
Tabloları ilişkilendirdikten sonra ise "S_sorgu2" ekleme sorgusunu çalıştırdığımda;
ilk önce "01.06.2014" tarihini,
sonra "10"
sonra "NORMAL AİDAT"
en son ise "Haziran 2014" giriyorum. 11 satır eklmek üzeresiniz mesajını veriyor fakat ekli resim dosyasındaki mesajı veriyor.
Bu sorunu nasıl aşarım?
[Resim: do.php?img=4364]
.rar site gelir gider-gogoli.rar (Dosya Boyutu: 71,47 KB | İndirme Sayısı: 2)
Cevapla
Çözüldü #2
S_Sorgu2 isimli sorguya resimdeki alanı ekleyip deneyiniz.

[Resim: do.php?img=4365]
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #3
Ozan bey,
ilginiz için teşekkür ederim, dediğiniz gibi alan ekleyince sorun çözüldü.
iyi çalışmalar...
Cevapla
Çözüldü #4
tekrar merhaba;
Aynı işlemi S_FERDIBORC sorgusu için yaptığımda ise 11 satır eklenecek mesajı alıyorum, benim isteğim seçmiş olduğum daireye 1 satır eklemek.
Cevapla
Çözüldü #5
S_GERDIBORC sorgusunun Sql kodunu aşağıdakilerle değiştirin.

Visual Basic Code
INSERT INTO T_GELIR ( [NO], DAIRE_NO, DNM_AY, AIDAT_TL, AIDAT_TUR, DONEM, TOPLAM, KALAN )
SELECT T_BILGI.Kimlik, Forms!F_FERDIBORC!DaireNo AS D1, Forms!F_FERDIBORC!DonemTarihi AS Deyim1, [Forms]![F_FERDIBORC]![Tutar] AS Deyim2, [Forms]![F_FERDIBORC]![BorcTuru] AS Deyim3, [Forms]![F_FERDIBORC]![Metin13] AS DNM, [Forms]![F_FERDIBORC]![Tutar] AS Deyim4, [Forms]![F_FERDIBORC]![Tutar] AS Deyim5
FROM T_BILGI
WHERE ((([BLOK] & " - " & [DAIRE])=[Formlar]![F_FERDIBORC]![DaireNo]));
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #6
Ozan bey;
dediğiniz gibi sorguyu değiştirdim, çalıştı fakat sorguyu çalıştırırken 2 defa daire no girmemi istiyor bir hatamı yaptım acaba?
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da