Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/01/2014 16:47
Konu Sahibi
osman06
Yorumlar
12
Okunma
7814
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
osman06

osman06

Aktif Üye
608
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 11/04/2019,13:38
Çözüldü 
örnekteki gibi veri tabanı oluşturmak istiyorum verileri bir buton veya zaman ayarlı olarak indirip düzenleme yapacam örnek ozan hocamın örneklerinden biri burda önemli olan web adresinde id var kodun içine 1 ile 9999999 şeklinde bütün ıd leri alması lazım birde websayfasının üstünde bilgiler var onlarıda sütünlara alması lazım devamını ben getiririm inş.




osman06

osman06

Aktif Üye
608
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 11/04/2019,13:38
Çözüldü 
örnekteki gibi veri tabanı oluşturmak istiyorum verileri bir buton veya zaman ayarlı olarak indirip düzenleme yapacam örnek ozan hocamın örneklerinden biri burda önemli olan web adresinde id var kodun içine 1 ile 9999999 şeklinde bütün ıd leri alması lazım birde websayfasının üstünde bilgiler var onlarıda sütünlara alması lazım devamını ben getiririm inş.


web sitesindeki alanları altformdaki alanlara bağlama mantığı nedir.



...........
POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/07/2019,01:29
Çözüldü 
Verilerin alınacağı WEB sitesini belirtirseniz ordan alalım,

Eklemiş olduğum siteden tabloya aktarın ben bunu örnek alarak yaparım diyorsanız onuda yaparız.


Please return your positive or negative ...

osman06

osman06

Aktif Üye
608
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 11/04/2019,13:38
Çözüldü 
hocam site altta burda yalnız anlayamadığım bişey var  atıd var orda bi tane atın değil 1 den başlayarak atıyorum 999999 kadar olan bütün atların bilgilerin almak istiyorum.



Kod:
http://www.tjk.org/TR/YarisSever/Query/ConnectedPage/AtKosuBilgileri?1=1&QueryParameter_AtId=46241




...........
POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/07/2019,01:29
Çözüldü 
Web ten veri alma örneğini ekliyorum...


Please return your positive or negative ...

osman06

osman06

Aktif Üye
608
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 11/04/2019,13:38
Çözüldü 
hocam eline sağlık çok tşkler konu çözülmüştür.



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Textbox A Veri Çekme Hk. icemeno 10 424 10/05/2019, 21:34
Son Yorum: icemeno
Çözüldü Kapalı Olan Access Tablosundan Bilgi Çekme cozum 3 229 11/03/2019, 13:58
Son Yorum: cozum
Çözüldü Tablodan Tabloya Veri Çekme access acemisi 8 484 19/02/2019, 22:45
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Altform'dan Veri Çekme... Oğuz Türkyılmaz 11 393 27/01/2019, 02:22
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Farklı Access Dosyasından Tablo Çekme Hk. acar6783 7 432 26/01/2019, 17:58
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.