Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/12/2017 21:03
Konu Sahibi
alperadn01
Yorumlar
2
Okunma
326
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alperadn01

alperadn01

Aktif Üye
644
 41
 47
 192
 23/11/2008
0
 -
 
 Ofis 2003
 27/04/2019,17:18
Çözüldü 
arkadaşlar öncelikle merhaba.

ekte gönderdiği örnek uygulamada sorgu girişi formundan veri girişlerini yaparak arşiv formuna aktarıyorum. arşiv formunda k1, k2 ve k4 kriterlerini toplama işlemlerini yaptırıyorum. daha sonra k1, k2 ve k4 kriterlerini kalan güne bölerek günlük hedefi bulma işlemini yapıyorum. buraya kadar bir sorun yok. bu çıkan sonuçları 'günlük ortala arşivi' tablosuna aktarabilmek için ne yapmam gerekiyor. çünkü kayıt kaynağı seçemiyorum. seçsem bile hesaplanan sonucu tabloya geçmesini sağlayamıyorum. yani database oluşturup arşiv tutabilir miyim? umarım anlatabilmişimdir. şimdiden teşekkür ederim.




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:49
Merhaba, 

Listeye aktar isimli butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
If DCount("Kimlik", "[gunluk ortalama arsivi]", "[aktarildigi_tarih]=[Metin1308]") = 0 Then

    DoCmd.SetWarnings False
    DoCmd.RunSQL "INSERT INTO [gunluk ortalama arsivi] (aktarildigi_tarih, gunluk_hedef_k1, gunluk_hedef_k2, gunluk_hedef_k3) VALUES ('" & Metin1308 & "', '" & Metin1297 & "', '" & Metin1300 & "', '" & Metin1301 & "')"
    DoCmd.SetWarnings True
    MsgBox (Metin1308 & " Tarihine ait ortalama aktarıldı.")

Else

    MsgBox (Metin1308 & " Tarihine ait veri girişi daha önce yapılmış")

End If



Kodu eklerseniz formdaki verileri gunluk ortalama arsivi tablosuna aktarırsınız. Ancak istediğiniz bu işlem mi çözemedim. Bu problemi gidermiyorsa hangi alanın nereye aktarılacağını yazınız.

Ayrıca, Yapılmaması Gereken Ölümcül HatalarURL'ye Git konusunu muhakkak inceleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
alperadn01

alperadn01

Aktif Üye
644
 41
 47
 192
 23/11/2008
0
 -
 
 Ofis 2003
 27/04/2019,17:18
Ozan bey çok teşekkür ederim bir arşivleme işleminde kullanmak için ihtiyacım vardı saygılar




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formu Her Açtığımda İşlem Oluşturuyor. hegu 8 348 17/04/2019, 16:14
Son Yorum: hegu
Çözüldü Web Sitesinden Tabloya Veri Alma aliyuzen 3 378 10/04/2019, 15:43
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Tablodan Tabloya Veri access acemisi 28 915 05/04/2019, 02:37
Son Yorum: halily
Çözüldü Frm Altbilgi Değerinin Tabloya Taşınması access acemisi 9 444 04/03/2019, 02:53
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Tablodan Tabloya Veri Çekme access acemisi 8 482 19/02/2019, 22:45
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.