Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
19/01/2017 22:23
Konu Sahibi
access_delisi
Yorumlar
2
Okunma
1081
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
access_delisi

access_delisi

Aktif Üye
20
Ah.... Fu.... Ce....
 41
 63
 400
 30/10/2008
17
 -
 Yönetici
 Ofis 2016 64 Bit
 08/07/2019,13:30
Son zamanlarda Html diline merak sardim ve sirket için web sitesi tasarliyorum.

web sayfasında id degeri belli tablodaki tr sayısını javascript ile nasıl bulabilirim? Tabloda bulunan tr sayisina gore islem yaptirmam gerekiyor.
Tesekkurler.



SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,17:44
Merhaba, sorunuzdan anladığım kadarıyla;

üstte bulunan bildirim panelindeki (zil ikonu) kodlar 

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<table id="bildirim_panel">
<tbody id="bildirim_listesi">
<tr>
<td>...</td>
<td>...</td>
<td>...</td>
<td>...</td>
</tr>
<tr>
<td>...</td>
<td>...</td>
<td>...</td>
<td>...</td>
</tr>
</tbody>
</table>


şeklinde. Ben bu tablodaki tr sayısını

Kod:
$('#bildirim_panel tbody tr').length


kodu ile saydırıyorum. tr tag sayısı 0 oluğunda işlem yaptırıyorum. Sizin tablo ve js yapınızı bilmiyorum. Sonuç alamazsanız ayrıntılı sorunuz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
access_delisi

access_delisi

Aktif Üye
20
Ah.... Fu.... Ce....
 41
 63
 400
 30/10/2008
17
 -
 Yönetici
 Ofis 2016 64 Bit
 08/07/2019,13:30
Sayin ozanakkaya. Uzun ugraslar sonucunda verdiginiz kodu calistirdim. Benim tablomda tbody yokmus. Tbody eklayince calistirdim.


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.