Skip to main content

AccessTr.neT


Kayıt Sayısı

Kayıt Sayısı

Çözüldü #1
Hayırlı akşamlar. Yapmak istediğim şu: Müdür Yrd. araması yaptım ve 10 tane Müdür Yrd. buldu. 10 sonuçtan kaç tanesi isteğiyle emekli kaç tanesi yaş yaş haddinden emekli metin kutusunda göstermesi.

teşekkürler.
.rar Database4.rar (Dosya Boyutu: 127,99 KB | İndirme Sayısı: 7)
Cevapla
#2
(12/08/2017 20:44)metin02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı akşamlar. Yapmak istediğim şu: Müdür Yrd. araması yaptım ve 10 tane Müdür Yrd. buldu. 10 sonuçtan kaç tanesi isteğiyle emekli kaç tanesi yaş yaş haddinden emekli metin kutusunda göstermesi.

teşekkürler.

Merhaba metin02;
Belirttiğiniz 2 farklı kriter için ekli örneği inceleyebilir misiniz?
İyi çalışmalar.
.rar kayıtsayısı.rar (Dosya Boyutu: 122,91 KB | İndirme Sayısı: 13)
Cevapla
#3
(13/08/2017 03:55)direnist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12/08/2017 20:44)metin02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı akşamlar. Yapmak istediğim şu: Müdür Yrd. araması yaptım ve 10 tane Müdür Yrd. buldu. 10 sonuçtan kaç tanesi isteğiyle emekli kaç tanesi yaş yaş haddinden emekli metin kutusunda göstermesi.

teşekkürler.

Merhaba metin02;
Belirttiğiniz 2 farklı kriter için ekli örneği inceleyebilir misiniz?
İyi çalışmalar.
Teşekkürler. İsteğiyle Emekli ve Yaş Haddinden Emekli kriteriyle arama yaptığımda hata veriyor.
Cevapla
#4
(13/08/2017 09:10)metin02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler. İsteğiyle Emekli ve Yaş Haddinden Emekli kriteriyle arama yaptığımda hata veriyor.

Merhaba,

Visual Basic Code
strWhere = strWhere & "([PasifNedeni] Like ""*" & Me.cbPasifNedeni & "*"

kodunu aşağıdaki ile değiştirerek deneyiniz.

Visual Basic Code
strWhere = strWhere & "([PasifNedeni] Like ""*" & Me.cbPasifNedeni & "*"")"
Cevapla
#5
Teşekkürler. Elinize sağlık.
Cevapla
#6
Bir sorun oluştu. Kriter girmeden sorgula dediğim zaman sorgulama kriteri girmediniz mesajından sonra tamam dediğimde hata veriyor. Teşekkürler.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da