Skip to main content

AccessTr.neT


Kira Takibi

Yunus Bozkurt
Yunus Bozkurt
2
1471

Kira Takibi

Çözüldü #1
Merhaba kira takibiyle ilgili bir şeyler yapmak istiyorum ancak bir tabloda takıldım.


Şimdi benim 30 dairem var ( misal yani yoksa ne işim var burda Img-grin ) bunları 4 firmaya kiraya veriyorum. Mesela ocak ayına geldiğimizde ben bir oran tanımlayacağım (%5 her ay değişiyor bu oran .) geçen senenin kirasını alacak bu oranla çarpacak ve son kira olarak kiralar tablosuna ekleyecek.
/*kira tarihi bu ay olan daireleri bir sorguyla forma alıyorum formda oranı yazdığım bir kutucuk ve hesapla butonu var.*/

Daire----Firma----kiratarihi---- zam -kira-- -kdv----toplam
1 ----- --A 01.01.2013 -10- 100 18 118
2-___--- A 01.03.2013 -10- 200 36 236
3------- B 01.01.2013 -10- 200 36 236
4------ C 01.03.2013 -10- 100 18 118
************
1-ve 3 nolu dairelerin kirasına yüzde 5 zam yapıldı
1 ----- --A 01.02.2013 -5- 105 18,9 123,9
3------- B 01.01.2013 -5- 210 37,8 247,8


son iki satırı tabloya otomatik eklemesini istiyorum
  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…
Son Düzenleme: 20/01/2014, 15:05, Düzenleyen: Yunus Bozkurt.
Cevapla
Çözüldü #2
Lütfen örnek ekleyiniz. Bu şekilde verilecek cevaplar hep yüzeysel olacaktır.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #3
sağolun biraz uğraştıktan sonra hallettim insert into ve select ile
  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da