Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/09/2010 16:20
Konu Sahibi
benremix
Yorumlar
13
Okunma
3322
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
benremix

benremix

Onursal Üye
6766
Ra.... So....
 52
 127
 4.444
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,06:38
Çözüldü 
Arkadaşlar;

If Metin1 / Metin3 <> Metin1 \ Metin3 Then ' buradaki \ bu işaret ne işlem yapıyor çözemedim. Bilen arkadaşlar açıklayabilirler mi?

Saygılar...


Private Sub Komut0_Click()
On Error Resume Next

If Metin1 / Metin3 <> Metin1 \ Metin3 Then
MsgBox "geçersiz sonuç"
Else
Metin6 = Metin1 / Metin3
End If

End Sub



Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Çözüldü 
Yanlış yazmıştır / yazacağına. Eğer varsada bir kullanımı ben hiç kullanmadım


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
ercansahin

ercansahin

Uzman
2272
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.757
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 16/05/2019,20:28
Çözüldü 
Olcay hocam windows üzerinde yer alan dosyaların yolunu gösterirken kullanmıyormuyuz. Zaten windows'un kısa yollarındaki hedef alanını incelediğimizde de "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" şeklinde kullanıldığını görüyoruz.



alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Çözüldü 
Orası öyle de yukarıdaki kod da A sayısı \ B Sayısı şeklinde kullanılmış. Yoksa kullanılıyor elbette Lol



AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
ercansahin

ercansahin

Uzman
2272
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.757
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 16/05/2019,20:28
Çözüldü 
Haklısınız hocam, ben genel anlamda düşünmüştüm.



benremix

benremix

Onursal Üye
6766
Ra.... So....
 52
 127
 4.444
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,06:38
Çözüldü 
Accessman;
Anladığım kadarıyla işareti ters kullanmış fakat hata vermemesi ilginç değilmi? Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Stok Hareketlerinde Ters Kaydın Görülmemesi aliyuzen 5 335 18/10/2018, 09:50
Son Yorum: aliyuzen
Çözüldü Metin Kutusu pasif iken formun işlem yapıyor gibi davranış sergilemesi murat dikme 10 1.493 28/12/2016, 17:05
Son Yorum: murat dikme
Çözüldü Form Üzerinde Filtreleme Hatalı İşlem Yapıyor. gogoli01 4 1.287 06/06/2014, 15:30
Son Yorum: gogoli01
Çözüldü buton olay yordamı kodları yanlış işlev yapıyor simendifer 5 2.014 29/11/2013, 10:45
Son Yorum: simendifer
Çözüldü Sorgu Mükerrer Kayıt Yapıyor farkli88 3 1.744 30/12/2011, 09:29
Son Yorum: farkli88

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.