Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/01/2009 12:42
Konu Sahibi
aSLı
Yorumlar
10
Okunma
5148
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

aSLı

Üye
1661
 Belirtilmemiş
 3
 7
 01/01/2009
0
 Kayseri
 
 Ofis 2007
 18/03/2009,10:08
Çözüldü 
ben kütüphane programına başladım tabloları flan hazırladım. şimdi yapmak istediğim mesela kitap listesi tablomda her kitabın alt tablosu olacak ve o tablolarda o kitabı alan kişilerin isimleri flan görüntülenecek bu da ilişkiyle olcak sanırım ilişkinin nasıl olması gerekiyo???Neyapsam



C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Slm Aslı hnm
bu formda aradığında buna benzer örnek ve başlanğıç aşamasından olan örnekleri görürsün,bunlara bakaraktan kendine yol çizebilirsin,takıldığında örneğini de ekleyerek soru olarak sorarsan cevap mutlaka bulursun,örneğin

Combo ile sorgu ve kitap giriş çıkışı


adresinde bir arkadaş kütüphane ile ilgili örnek yapmaya çalışıyor sende bunu inceleyebilirsin



alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
Kütüphaneye kayıtlı kişileri kaydedeceğiniz Kisiler tablosu,
Kitapları kaydedeceğiniz Kitaplar tablosu,
Kitap Alıp-Verme işlemleri için Islemler tablosu,

aşağı yukarı olması gereken tablolar. Önce bunları oluşturun daha sonra Kisilerden Kitaplar ve Islemler tablosuna Bire-Çok ilişki yapısı kurun. İlişkilerin nasıl kurulacağını çok sayıda konuda anlattık Arama yapın inceleyin. Özetle yapmanız gereken Birincil-Otomatik Sayı alanlarla, Sayı(Uzun Tamsayı) alanlar arasında ilişki kurmalısınız.

Dosyanızı MDB ve WinRar ile iyice sıkıştırıp siteye ekleyip incelememize sunarsınız bizde size fikir vermeye devam ederiz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

aSLı

Üye
1661
 Belirtilmemiş
 3
 7
 01/01/2009
0
 Kayseri
 
 Ofis 2007
 18/03/2009,10:08
Çözüldü 
yabdığım program şimdilik bu kadar neler ekleyim baskaa sizce??



ghatem

Üye
1785
 29
 0
 2
 06/01/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 05/04/2012,20:29
Çözüldü 
sağol kardeş tam aradığım tarz vallaha


TABUTLARA SIMAYACAK KADAR İNTİHAR VAR!
ŞEYTANIN SİPARİŞİ.....

Ahmet K.

Üye
4563
 30
 0
 2
 19/03/2009
0
 Çorum
 
 Ofis 2003
 30/03/2009,18:17
Çözüldü 
(06/01/2009 10:20)aSLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yabdığım program şimdilik bu kadar neler ekleyim baskaa sizce??

Arkadaşım ben daha Access de yeniyim.Formları asıl oluşturduğunu anlatırmısın kısaca.Formlardaki butonları makrolar ile mi yaptın?Şimdiden teşekkürler.


Ahmet K., 19-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Banka Talimatı Hazırlama Prog. Düzenleme derzulya 5 342 20/07/2018, 08:43
Son Yorum: derzulya
Çözüldü Kütüphane Otomasyonu derebeyi 3 5.083 23/02/2018, 03:59
Son Yorum: Mücahit Imamoğlu
Çözüldü Personel İzin Takip Prog. Hakkında ? captain_10 4 1.150 28/11/2016, 14:28
Son Yorum: atoz112
Çözüldü eğitim takip prog (yardım) mehmetdemir 2 1.387 25/12/2013, 12:52
Son Yorum: mehmetdemir
Çözüldü Kütüphane otomasyonu ve hastane hasta kayıt otomasyonu projesi hazır var mı? bilisim_01 2 4.626 22/02/2013, 21:24
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.