Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
30/12/2018 23:57
Konu Sahibi
mmert06
Yorumlar
2
Okunma
192
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
mmert06

mmert06

Aktif Üye
53713
me.... me....
 37
 63
 246
 01/05/2013
0
 Ankara
 mühendis
 Ofis 2010 32 Bit
 24/04/2019,01:02
Çözüldü 
Merhaba. ekteki veritabanında frm_idaislr formunda Liste1441 üzerindeki klasör numarası ve isimlerine tıkladığımda sağdaki Liste 1454 te , ilgili klasör numaralarına ait evrakların listelenmesini nasıl sağlayabilirim?



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.064
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:56
Bu sorunun https://accesstr.net/konu-surekli-formda...arimi.html Bağlantısındaki konudan farkı nedir? Konuya eklediğim örnek çalışmıyor mu?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

mmert06

mmert06

Aktif Üye
53713
me.... me....
 37
 63
 246
 01/05/2013
0
 Ankara
 mühendis
 Ofis 2010 32 Bit
 24/04/2019,01:02
sayın @ozanakkaya daha önceki örnekte Liste 1454 ün kaynağının tbl_evrakkayıt tablosundan değil gittigi_kısım alanı "idairi İşler Kısmı" olan srg_idevraklar isimli sorgudan alması gerekiyordu onu düzelttim. Daha sonra aşağıdaki kodu Liste 1441 in tıklanma olayına yazınca sorun düzeldi şimdi. Teşekkürler.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Private Sub Liste1441_Click()
  Dim strSQL As String
 
      strSQL = " SELECT srg_idevraklar.cıkaran_makam, srg_idevraklar.evrak_tarihi, srg_idevraklar.dosya_numarası, srg_idevraklar.evrak_konusu, srg_idevraklar.gizlilik_derecesi, srg_idevraklar.güvenlik_no, srg_idevraklar.sayfa_adedi, srg_idevraklar.gittigi_kısım, srg_idevraklar.arsiv_kategorısi, srg_idevraklar.saklama_suresi, srg_idevraklar.acıklamalar, srg_idevraklar.klasor_no, srg_idevraklar.arsiv_islemi " & _
               " FROM srg_idevraklar" & _
               " WHERE (((srg_idevraklar.klasor_no)=" & Me.Liste1441.Column(1) & "));"
   
   Me.Liste1454.RowSource = strSQL
End Sub




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Openargs İle Form Açıp Filtreleme magmar 4 191 14/05/2019, 17:32
Son Yorum: magmar
Çözüldü Mükerrer Kayıt Sorunu Fatih34 5 290 13/05/2019, 16:08
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Yazdırma Sorunu m_demir 8 132 10/05/2019, 16:31
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Metin Tipinde Ayarlanmış Sürelerle İşlemlerde Toplama Sorunu yücel üzülmez 9 328 08/05/2019, 23:09
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü İç İçe Sekmelerde Veri Bağlama Sorunu donepezil 2 89 01/05/2019, 10:50
Son Yorum: donepezil

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.