Skip to main content

AccessTr.neT M.

Konu

Çözüldü #1
Son Düzenleme: 14/12/2011, 16:20, Düzenleyen: aydın3838.
selam
mdı form da buto ekleme ile sorun yaşıyorum

mdı formda picturebox eklediğimde buton vs eklenmekte fakat bu defada form arka planda kalıyor

yardımcı olurmusunuz
saygılarımla

Ek Dosyalar
BasicCalismalar.rar(1.78 KB)

aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #2
Vb.Net olsa inceleyecektim ancak eski VB miş ne yazık ki. Eğer VB yeni başlıyorsanız yol yakınken VB.Net ile devam edin.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
...........
Çözüldü #3
sayın alpeki ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir link vs.. varmıdır
vb.net olarakta ben sadece veri tabanı ile ilgileniyorum
hansinden başlamalıyım bir sürü serisi var hepside birbirine çok yakınlar

saygılarımla

aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #4
aydın3838 benim önerim Visual Studio 2008 bence buna bak ilk önce BASİC ile başla bende öyle yaptim kolay kavrarsın tek takılcağın konunun For veya IF olacağını düşünüyorum IF i kavrarsın ama FOR biraz mantik işi olduğu için kolayca kavranmıyor kolay gelsin önerim torrentten Visual Studio 2008 indir BASİC çalış

Cevapla
...........
Çözüldü #5
açtıracağın carikart formunun mdi child özelliğini false yaparsan formun üstünde gözükür.

™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

Cevapla
Çözüldü #6
selam
formda gözükmekte child true de yapılıyor fakat sorumda picturebox in üzerine getiremedim formda sıkıntı yok

ana form mdı form olacak ve ana formun üzerine buton vs.. ekleyeceğim ama picturebox in üzerine buton kayuluyor ve picturebox in üzerine de diğer alt formlar görünmüyor

aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
...........

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task