Skip to main content

AccessTr.neT


Merkez Bankasından Kurları Listeye Online Olarak Alma

Merkez Bankasından Kurları Listeye Online Olarak Alma

#1
bunun diğerlerinden ne farkı var derseniz viğerleri tabloya alıyor ve birsürüde gereksiz kurlar alıyordu bunda sadece gerekli kurlar anlık olrak listeye alınıyor siz isterseniz listeden tabloya aktarabilibilirsiniz isterseniz listeyi formunuzun üzerine ekleyip anlık olarak kuru görebilirsiniz isterseniz satışlarda listede seçili olan kura geöre satışınızı yapabilirsiniz isterseniz bu kur listesini kayan yazı olarak aktarabilirsiniz vs vs bir çok örnek sıralanabilir fakat burda önemli olan kurları basit bir şekilde formun üzeine almaktı

neyse koda gelince kodun tamamı bana ait değildir genel işleyiş kısmı şimdi hatırlamadığım birine aittir kodun %80 i bana aittir
formun üzerinede birde çevirme olayı ekledim döviz miktarını yazıyorsunuz listeden seçtiğiniz dövize göre hesaplıyor
.rar döviz kurunu listeye alma.rar (Dosya Boyutu: 19,29 KB | İndirme Sayısı: 472)
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla
#2
Büyüksün esrefigit hoca...

10806 ve teşekkürler...
Cevapla
#3
Ellerine sağlık esrefigit hocam... Çok güzel olmuş...
NZ Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
DSum ve Sum Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
DLookup Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
Cevapla
#4
Teşekkürler Hocam
+rep+rep+rep
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla
#5
esref hocam, paylaşım için teşekkürler
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
#6
Alıntı:formun üzerinede birde çevirme olayı ekledim döviz miktarını yazıyorsunuz listeden seçtiğiniz dövize göre hesaplıyor


Sayın eşregigit
Zaman dolduğunda yapılan güncelleme işlemi (requery sanırım) nedeniyle kur hep ilk sıraki kur olan dolara geliyor. Gözden kaçmış olabilir. Bilginize sunulur. Selamlar..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da