Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
18/05/2014 23:14
Konu Sahibi
zemre
Yorumlar
5
Okunma
1678
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
zemre

zemre

Üye
52661
 3
 12
 01/04/2013
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 25/05/2014,19:33
Çözüldü 
Merhabalar. Ben bölüm, fakülte, öğrenci kayıtları yapan, listeleyen, silen ve güncelleyen program üzerinde çalışıyorum. Öğrenci kayıt ve kontrol sırasında sorun yaşıyorum. Program ektedir. Çözümü bana söyleyebilir misiniz?
Bir de öğrenci kayıtta cinsiyet alanı bulunmaktadır. Cinsiyeti veri tabanında True/False olarak ayarlamıştım. Bunu visual basic üzerinden nasıl oraya kaydedeceğimi bilemedim o yüzden kodlara onu eklemedim. Bunun içinde yardımcı olursanız çok sevinirim.



access_delisi

access_delisi

Aktif Üye
20
Ah.... Fu.... Ce....
 41
 63
 400
 30/10/2008
17
 -
 Yönetici
 Ofis 2016 64 Bit
 14/06/2019,16:41
Çözüldü 
AccessTr.Net Forumlarında Uyulması Gereken Genel Kurallar
6-) Açacağınız konunun başlığına "Şunu Yapamıyorum", "Şurasını Yapamadım", "bu mümkün müdür?", "acil yardım", lütfen yardım", "bana yol gösterin", "bir bakar mısınız" vb. şeklinde yazılmamalı, soru/konunuzu kısaca özetleyecek şekilde olmalıdır. (Örnek: Access'te Form Özellikleri Nelerdir?). Bu kurala uymayan konular çöp kutusuna taşınır.


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...

...........
POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/06/2019,14:20
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....

Not:Cinsiyet alanı metin olarak değiştirildi...
Kız / Erkek olarak ayarlandı...


Please return your positive or negative ...

zemre

zemre

Üye
52661
 3
 12
 01/04/2013
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 25/05/2014,19:33
Çözüldü 
Teşekkür ederim cinsiyet ,yeni kayıt ve aynı kaydın kontrolü falan olmuş fakat öğrenci numarasının textbox'ı boş bırakıldığında hala hata veriyor :S
[Resim: do.php?img=4324]



...........
POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/06/2019,14:20
Çözüldü 
ogrno sayısal bir değer olduğu için bu hatayı alıyorsunuz...

IsNumeric komutunu araştırın sorununuza çözüm bulacaksınız...


Please return your positive or negative ...

zemre

zemre

Üye
52661
 3
 12
 01/04/2013
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 25/05/2014,19:33
Çözüldü 
Sorunu çözdüm yardım için teşekkür ederim ... Img-grin



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Datetimepicker ile zaman kontrolü afrojack 1 1.293 13/02/2014, 15:47
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Sayfada ReportViewer Kontrolü emremzrk 5 3.604 19/03/2012, 22:07
Son Yorum: emremzrk
Çözüldü V.B öğrenci takip çizelgesi m3rf3 11 6.127 22/04/2009, 10:17
Son Yorum: m3rf3

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.