Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
17/10/2012 12:15
Konu Sahibi
aurora06
Yorumlar
8
Okunma
5412
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aurora06

aurora06

Üye
49352
 Belirtilmemiş
 1
 6
 17/10/2012
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 23/10/2012,14:56
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorum var.

oadalar arası kartlı geçiş sistemi düşünün. Cihaz tüm kayıtları bir mdb dosyasına yazmaktadır. Benim istediğim Gün içinde her bir kişinin ilk bastığı kartı Giriş saati, Son bastığı kartıda çıkış saati olarak ayrı bir tabloda yada mysql de tutmak istiyorum.

ekte göreceğiniz üzere kaytlar her satırda tarih, saat, kapınumarası, personelinID'si şeklindedir.

Bunun için nasıl bir uygulama yapabilrim. Şimdiden teşekkürler.




C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.217
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
ilk giriş çıkış satleri tamam peki aralardan da geçiş oluyormu , bunlar yapılır ,ama ayrıntılar gerekli,olmaz diye birşey yok



...........
POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/07/2019,01:29
Çözüldü 
İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Please return your positive or negative ...

aurora06

aurora06

Üye
49352
 Belirtilmemiş
 1
 6
 17/10/2012
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 23/10/2012,14:56
Çözüldü 
(17/10/2012 13:14)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....

Hocam yukladiğiniz dosyayı indirdim ama herhangi bir değişiklik goremedim.

Evet gün içide birden fazla okutma oluyor. Yani ilk okunan değer giriş son okunan değer çıkış olack. Teşekürler.




...........
POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/07/2019,01:29
Çözüldü 
İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...


Please return your positive or negative ...

aurora06

aurora06

Üye
49352
 Belirtilmemiş
 1
 6
 17/10/2012
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 23/10/2012,14:56
Çözüldü 
(17/10/2012 15:18)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Günlerdir uğraşığım bir konuda yardımcı oldunuz. Bu sorgunun içeriğini görebilirmiyim?

Hocam bunu VBscript gibi birsey yaparak mysql e aktarmak istiyorum. Acaba bir yol gosterirmisiniz?

şu sekilde

ID -- PERSONEL_ID -- TARIH -- GIRIS_SAATI -- CIKIS_SAATI



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Üzerin Çoklu Giriş Sayma Mahmut Yazıcı 9 367 08/03/2019, 10:11
Son Yorum: Mahmut Yazıcı
Çözüldü Formdaki Altforma Veri Giriş Yapılamıyor U.ALTUN 2 196 20/02/2019, 13:47
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Dinamik Veri Giriş Formu alexwoz 7 483 07/02/2019, 14:22
Son Yorum: alexwoz
Çözüldü Personel Formu ertans 17 596 05/02/2019, 17:27
Son Yorum: halily
Çözüldü Formdan Tabloya Birleşik Giriş Kutusu İle Kayıt aydint33 5 290 25/12/2018, 11:51
Son Yorum: aydint33

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.