Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
31/05/2019 16:39
Konu Sahibi
Yunus Bozkurt
Yorumlar
7
Okunma
221
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Yunus Bozkurt

Yunus Bozkurt

Aktif Üye
38706
Yu.... Bo....
 44
 47
 193
 18/08/2011
0
 Sinop
 
 Ofis 2010 64 Bit
 16/06/2019,19:36
Çözüldü 
Araçlara ait aylık harcamaları getirdiğim bir rapor var
tarih aralığını yılbaşından verirsem doğru çalışyor.
[Resim: 9kCRLW.jpg]


fakat bu ayki kayıtları listelemek istediğimde; bu ay antfriz kullanmadığım için  runtime 3070 hatası alıyorum.

 nasıl düzeltebilirim?
[Resim: K10rEC.jpg]


  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.101
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,21:28
Merhaba, örnek uygulamanızı eklerseniz inceleyebiliriz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
Yunus Bozkurt

Yunus Bozkurt

Aktif Üye
38706
Yu.... Bo....
 44
 47
 193
 18/08/2011
0
 Sinop
 
 Ofis 2010 64 Bit
 16/06/2019,19:36
Örnek Ekledim.


  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…

halily

halily

Uzman
65596
Ha....
 26
 1.160
 30/07/2014
209
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,22:22
açıkçası uygulamanız bende sürekli hata verdi ve çalışmadı. sorgular eksik alanlar yok...
ama sorun galiba belirttiğiniz tarih aralığında -raporda alanı olmasına rağmen- "antifiriz" in olmaması.
pivot tabloda tüm yıl için antifiriz kullanıldığı için antifiriz alanı yer alıyor ama belirttiğiniz tarih aralığında yoksa sorun çıkarıyor olabilir.
belirttiğiniz tarih aralığı içi tablodaki bir kaç alanı antifirize çevirip dener misiniz?



...........
Yunus Bozkurt

Yunus Bozkurt

Aktif Üye
38706
Yu.... Bo....
 44
 47
 193
 18/08/2011
0
 Sinop
 
 Ofis 2010 64 Bit
 16/06/2019,19:36
(02/06/2019 16:51)haliliyas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: açıkçası uygulamanız bende sürekli hata verdi ve çalışmadı. sorgular eksik alanlar yok...
ama sorun galiba belirttiğiniz tarih aralığında -raporda alanı olmasına rağmen- "antifiriz" in olmaması.
pivot tabloda tüm yıl için antifiriz kullanıldığı için antifiriz alanı yer alıyor ama belirttiğiniz tarih aralığında yoksa sorun çıkarıyor olabilir.
belirttiğiniz tarih aralığı içi tablodaki bir kaç alanı antifirize çevirip dener misiniz?

zaten sorun tam olarak bu nisan ayında antifriz kullanmışım ama mayıs ayında kullanmamışım.
 orjinal veri tababından import ettiğim için olabilir düzeltip tekrar göndereyim.


  • En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi…

halily

halily

Uzman
65596
Ha....
 26
 1.160
 30/07/2014
209
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,22:22
rapora aşağıdaki gibi açıldığında olayı ekleyip dener misiniz?
aslında buna benzer kodları "turadim" alanından gelen diğer metin kutuları için de yazmalısınız

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)

If Nz(DCount("*", "t_aylikGecici", "[Turadim]='Antifriz'"), 0) < 1 Then
	Me.Antifriz.ControlSource = ""
	me.AccessTotalsAntifriz.ControlSource = ""
End If

End Sub



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Her Yeni Kayıta Bastığımızda Sayı Verme Sorunu. prestij06 7 162 15/06/2019, 21:24
Son Yorum: halily
Çözüldü Raporda Sayfa Alt Bilgisi Liste Boyuna Göre Yapışık Olsun Yardım okumas 2 112 30/05/2019, 15:38
Son Yorum: okumas
Çözüldü Mükerrer Kayıt Sorunu Fatih34 5 335 13/05/2019, 16:08
Son Yorum: halily
Çözüldü Yazdırma Sorunu m_demir 8 183 10/05/2019, 16:31
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Metin Tipinde Ayarlanmış Sürelerle İşlemlerde Toplama Sorunu yücel üzülmez 9 398 08/05/2019, 23:09
Son Yorum: halily

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.