Skip to main content

AccessTr.neT


Raporda filitreleyerek klasör fihristi almak

Raporda filitreleyerek klasör fihristi almak

Çözüldü #1
Ekteki örneğimde aynı tabloda bulunan verilerden klasör isimlerini açılan menü yardımıyla filitreleyerek tek raporda o klasör için dosya fihristi yapmaya çalıştım ancak yardıma ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

.rar deneme.rar (Dosya Boyutu: 58,26 KB | İndirme Sayısı: 8)
Son Düzenleme: 28/12/2010, 22:52, Düzenleyen: volkan1.
Cevapla
Çözüldü #2
Umarım doğru anlamışımdır. Rapor kaynağınızda değişiklik yaptım. Lütfen inceleyerek sonucu bildiriniz.
.rar deneme.rar (Dosya Boyutu: 26,3 KB | İndirme Sayısı: 42)
Cevapla
Çözüldü #3
(28/12/2010 23:01)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umarım doğru anlamışımdır. Rapor kaynağınızda değişiklik yaptım. Lütfen inceleyerek sonucu bildiriniz.

Hocam elinize sağlık tam düşündüğüm gibi olmuş. Teşekkür ederim.
Hocam bir soru daha; her klasör fihristini nasıl 1 den başlatabilirim. Malüm tablodaki sıra nosundan alıyor?
Son Düzenleme: 28/12/2010, 23:19, Düzenleyen: volkan1.
Cevapla
Çözüldü #4
Rica ederim. Sevindim. Problem çözüldüğüne göre Access Cevaplanmış Soruları bölmüne taşıyabiliriz.
Cevapla
Çözüldü #5
SIRANU metin kutusunun Denetim Kaynağını =1 ile değiştiriyoruz. Özelliklerde yer alan Büyüyebilir özelliğini Evet yapıyoruz. Aynı yerde bulunan Geçerli Toplam özelliğinide Tümü Üzerinde olarak ayarlıyoruz. Hepsi bu kadar, kolay gelsin. (Sonucu bildiriniz)
Cevapla
Çözüldü #6
Sn Volkan1

Raporda sırano denetim kaynağını
=1 yap.
veri deki
Geçerli Toplamı Tümü Üzerinde yap.

Kolay gelsin.

Saygılar...
Ercan hocam pardon...Pişti olduk...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Son Düzenleme: 28/12/2010, 23:27, Düzenleyen: benremix.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task