Skip to main content

AccessTr.neT M.

raporda kalan gün sayısı

Konu

Çözüldü #1
Arkadaşlar genel rapora tıkladığımda kalan gün sayısında hata veriyor .bu bilgiyi uye kayıt formundan çekiyor nasıl düzeltebilirim.birde kalan gün sayısı 15 in altında olna kişileri nasıl raporlayabilirim?teşekkürler

.rar sporsalonu-.rar (Dosya Boyutu: 329,68 KB | İndirme Sayısı: 20)
Cevapla
Çözüldü #2
Ekte istediğiniz şekilde yapılmıştır.
surebul isimli fonksiyon aracılığıyla üyelik bitiş tarihi hesaplanıyor.
kolay gelsin.

.zip kur@l_sporsalonu-.zip (Dosya Boyutu: 345,75 KB | İndirme Sayısı: 13)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla
...........
Çözüldü #3
sorgu oluştur, uyekayit tablosundaki tüm alanları sorguya ekle, aşağıdaki satırı sorguda boş sütunun alan kısmına yapıştır, raporun kayıt kaynağını bu sorgu olarak belirle

SQL Code
kalangun: Abs(Date()-IIf(Right([uyelikpaketi];2)="AY";DateAdd("m";Left([uyelikpaketi];1);[uyebaslangictarihi]);DateAdd("yyyy";Left([uyelikpaketi];1);[uyebaslangictarihi])))


15 gün mevzusu için sorguya eklediğin (üstteki kod) kalangun sütununun ölçütüne <15 yaz

.rar sporsalonu_sld.rar (Dosya Boyutu: 294,63 KB | İndirme Sayısı: 12)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #4
çok teşekkür ederim

Cevapla
...........

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task