Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/11/2008 15:39
Konu Sahibi
£l!F
Yorumlar
7
Okunma
3840
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
£l!F

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
18
 27
 9
 35
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
slmm arkadşlar...
yapmış oldugum prgramda arama bölümündeki dewm butonuna tıkladıgımda eger seçilen şartlarda veri yk sa raporu görüntülemesin uyarı wersin___????
weri tabanı şifresi :1991



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.099
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,02:59
Çözüldü 
Bahsettiğin mevzunun aynısını yapıp siteye ekledim. Link aşağıda
https://accesstr.net/raporda-veri-yoksa-...t-243.html


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
£l!F

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
18
 27
 9
 35
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
biliorm ama yapamdım...kod fln mı war



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.099
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,02:59
Çözüldü 
Raporun veri yokken alanında 1 adet kod var.

seçtiğin kayda ait veriler gözüksün diye raporun kayıt kaynağı sorgu.

Sorgu özelliklerinden "Tüm Alanları Çıkar" alanına evet olarak seçili olduğu için sorguda 1 satır olmasına rağmen tablodaki tüm satırlar görünüyor.

[Resim: adsiz7f6c4.jpg]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
£l!F

£l!F

Aktivasyon Bekleyen
18
 27
 9
 35
 30/10/2008
 -
 
 -
 14/09/2009,12:57
Çözüldü 
neyse brz anladım gibi yinede tşkler.ugraşmaya çalışıcam
yapamdım olmadı... prgramın üzrinde yaparsanız. sewinirim.tşkler şimdidn
başka kimse yok mu cevap verebilicek...



syrup

syrup

Onursal Üye
19
 1
 196
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
Çözüldü 
bak işler değişti şimdi.. madem söz verdin al sana cevap.

if DCount("*","[firma ismi]")=0 then
msgbox "kayıt yok"
else
docmd.openform "firmasorgu rapor"
end if

devam butonundaki kodu sil bunu yaz. burda kritere göre açılan formuna kaynak edilmiş sorgudaki kayıt sayısını öğreniyoruz. eğer kayıt varsa formu açtırıyoruz. yoksa toplumsal mesajımızı veriyoruz. bunuda kavra. ezbere yapma derim. abi tavsiyesi.


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda Boş Alan Sorunu Yunus Bozkurt 7 216 03/06/2019, 04:22
Son Yorum: halily
Çözüldü Raporda Sayfa Alt Bilgisi Liste Boyuna Göre Yapışık Olsun Yardım okumas 2 109 30/05/2019, 15:38
Son Yorum: okumas
Çözüldü Köprü Özellikli Dosyanın İçeriğini Görüntüleme aliyuzen 2 279 17/04/2019, 18:31
Son Yorum: aliyuzen
Çözüldü Raporda Kenar Boşluklarını Sıfırlama sertac76 6 281 04/04/2019, 14:01
Son Yorum: halily
Çözüldü Taranmış Bir Dokümanı Access İçinde Görüntüleme aliyuzen 12 406 18/03/2019, 13:17
Son Yorum: aliyuzen

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.