Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
12/09/2012 00:11
Konu Sahibi
kursad05
Yorumlar
5
Okunma
2322
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kursad05

Aktif Üye
3115
Kü.... KA....
 41
 24
 99
 12/02/2009
0
 Amasya
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/11/2018,13:13
Çözüldü 
Değerli hocalarım

Daha önce https://accesstr.net/konu-raporda-toplam-sorunu.html
Konusunda yardım almıştım. Kural hocam sağolsun boş çevirmemişti beni. Ancak bu konuda geçen ve rapor için olan

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Option Compare Database
Public ii, ff As Integer
private Sub Ayrıntı_Paint()
 
End Sub

Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)
ii = ii + Val(Me.f)
ff = ff + Val(Me.g)
Me.k = ff
Me.j = ii
End Sub

Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
DoCmd.Maximize
End Sub

kodunu Form için nasıl uygulayabilirim? Aynen aldım toplama yapmıyor.


Gün gelecek herkes beni ve Access'i anlayacak!!!

Kur@l

Uzman
266
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 01/05/2019,23:41
Çözüldü 
Form Current olayına yazarsanız formda bir kayda gittiğinizde çalışacaktır. Örneğinizi eklerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

kursad05

Aktif Üye
3115
Kü.... KA....
 41
 24
 99
 12/02/2009
0
 Amasya
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/11/2018,13:13
Çözüldü 
Örneği ekte verdim şimdi hocam.

Form 23 ve Form 24 raporlarında İhtiyaç ve Fazla sütunlarının genel toplamını ilk mesajdaki kodla halletmiştim hocam.
Aynı olayı frm_pers_norm_brans_inceleme formundaki İ (İhtiyaç) F (Fazla) sütunlarında da yapabilirmiyiz?




Gün gelecek herkes beni ve Access'i anlayacak!!!

kursad05

Aktif Üye
3115
Kü.... KA....
 41
 24
 99
 12/02/2009
0
 Amasya
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/11/2018,13:13
Çözüldü 
Sanırım bir sonuç yok. Sağlık olsun. Teşekkürler.


Gün gelecek herkes beni ve Access'i anlayacak!!!

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.058
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:30
Çözüldü 
soruyu anlamadığım için cevap yazmamıştım. Sanırım kimse anlamamış.

Alıntı:Aynı olayı frm_pers_norm_brans_inceleme formundaki İ (İhtiyaç) F (Fazla) sütunlarında da yapabilirmiyiz?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

kursad05

Aktif Üye
3115
Kü.... KA....
 41
 24
 99
 12/02/2009
0
 Amasya
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/11/2018,13:13
Çözüldü 
(30/09/2012 23:19)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: soruyu anlamadığım için cevap yazmamıştım. Sanırım kimse anlamamış.

Alıntı:Aynı olayı frm_pers_norm_brans_inceleme formundaki İ (İhtiyaç) F (Fazla) sütunlarında da yapabilirmiyiz?
Sanırım haklısınız hocam. Ben de tekrar anlatmak yerine resimle örnekleyim dedim. 01 nolu resimde raporda işretli yere vb kodu ile üst toplam aldırabiliyorum.
[Resim: 13490700071.jpg]

Aynı işlemi 02 nolu resimdeki işaretli kutularda da yapmak istiyorum ama rapor için kullandığım vb kodunu forma uygulayamıyorum. Bu konuda yardım istemiştim. Umarım şimdi daha açıklayıcı olmuştur.

[Resim: 13490700122.jpg]


Gün gelecek herkes beni ve Access'i anlayacak!!!


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Rapordaki Alanda Veri Yoksa aliyuzen 7 277 15/03/2019, 10:05
Son Yorum: ercansahin
Çözüldü Metin Kutusunda Tablodaki Değerlerin Toplamı Vba Nasıl Gösterilir. Oğuz Türkyılmaz 2 145 01/02/2019, 17:42
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Raporda Boş Veri Varsa Çıkmasın Ama Rapordaki Tablom Bozulmasın alimadam 7 398 02/11/2018, 23:48
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Rapordaki Hata nekeba 3 207 05/10/2018, 15:43
Son Yorum: Allback
Çözüldü Kritere Göre Kdv Toplamı U.ALTUN 7 414 27/08/2018, 02:30
Son Yorum: mehmetdemiral

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.