Skip to main content

AccessTr.neT


Sekme Denetimi

Sekme Denetimi

Çözüldü #1
öncelikle herkese slmlar.1siteyi bir haftadır takip ediyorum ve hakikaten çok beğendim.herkesin emeğine sağlık.
Access te çok yeniyim onu hemen sölemeliyim.
Benim üstadlara bir sorum olacak (forum kurallarını aşıyosam maruz görün,bilmediğimden) polsof programını sanırım biliyosunuzdur.
ben giriş için o programdaki personel bilgilerine benzer bir menu yapmak istiyorum. yani yukarıda butonlar sabit, butonlara basıldığında personelin resim ve kişisel bilgileri sabit,sadece istediğim veriler değişsin.ama arkadşın bunu nasıl yaptığını pek anlayamadım. dediğim gibi çok yeniyim.
mahsuru yoksa yardım alabilirsem sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim
Cevapla
Çözüldü #2
sayın goldplan
formu tasarım görünümünde açmayı biliyorsanız tasarım görünümünde açarak istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz,yok bilmiyorsanız ,şu kadarını söyleyeyim önce Shift- sonra Shift bırakmadan entere basarak formu tasarım görünümünde açabilirsin. daha diğer bilgiler için ise acces derslerini okumanızı tavsiye ederim,formda arama motorundan önce istediğiniz bilgi ve örnek için arama yaptırın kolay gelsin
Cevapla
Çözüldü #3
formda sabit kalmasını istediğin metin kutularını forma, değişken metin kutularına sekme denetimine ekle.
Cevapla
Çözüldü #4
üstadım tşk ederim.çok hızlı bi cevap oldu. form tasarlamayla ilgili biçok konu araştırdım,hatta kitap da aldım. bi taraftan denemeler yaparken bir taraftan bu siteyi takip ediyorum. tasarım görünümünde açmıştım.mantığıma çok yatmadı ama dediğin gibi biraz daha ekmek yicez sanırım.
tekrar teşekkürler. iyi akşamlar
Cevapla
Çözüldü #5
Bahsettiğiniz Polsoft programı bu sitenin Admini Sledgeab tarafından yapılmıştır ve sadece bu sitede download edilmektedir. "Polsofu sanırım biliyorsunuzdur" dediniz de, Polsoft'u bu sitede bilmeyen ve bir şekilde ondan yararlanmayan sanırım yoktur. Belki bilmezsiniz diye açıklama gereği hissettim. Sledgeab az önce size cevap da yazmış zaten..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #6
sledgeab yukarıdaki menulerin tamamı sekme denetimimi ?
çünkü soldaki menude personelin tüm bilgileri varken diğerlerinde kütük bilgileri var. farkındayım sizlere çok basit ve sıkıcı geliyor ama, son bi açıklama yaparsan sevinrim.
sağol
mehmetdemiral arkadaşım sağol bilgi için bilmiyordum.sleadgeab sen de kusuruma bakma.
Son Düzenleme: 09/04/2009, 22:07, Düzenleyen: goldplan.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task