Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2019 01:40
Konu Sahibi
zaferlacin
Yorumlar
1
Okunma
114
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
zaferlacin

zaferlacin

Aktif Üye
56243
Za.... La....
 50
 17
 58
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 Dün,23:29
Çözüldü 
metin kutusuna tablo1 içinde dosyano içerisinde en yüksek olanı yazdırmak istiyorum

teşekkürler
yani select max(dosyano) from tablo1
demek istiyorum ama  Sql hatası veriyor



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.099
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,02:59

Visual Basic Code
=dmax("dosyano";"tablo1")


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dcount Ve Select Count delichon 6 687 10/05/2018, 00:47
Son Yorum: ozguryasin
Çözüldü Select Where Söz Dizimi Hatası sadooo 15 1.477 02/06/2017, 15:08
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 602 16/02/2017, 21:36
Son Yorum: İbrahim Şenol
Çözüldü select case kullanımı hakkında 2 koşullu ugur1208 5 1.150 16/03/2015, 00:32
Son Yorum: ugur1208
Çözüldü select komutu ve cookie turkyolu 7 1.559 23/01/2015, 13:00
Son Yorum: turkyolu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.