Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/06/2018 13:09
Konu Sahibi
sidd
Yorumlar
10
Okunma
515
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sidd

Aktif Üye
97268
 47
 14
 61
 14/05/2018
0
 -
 
 -
 14/10/2018,09:23
Çözüldü 
Merhaba,

yeni kayıt aç dediğimde  Set rs = CurrentDb.OpenRecordset(SQL1)  hatası veriyor.
bir turlu cozemedim, ekteki dosyayı kontrol edip, cozum bulabilir misiniz?

not : kayıt numarası olarak , verilen son numara+1 olarak düzenlemeye çalıştım,



C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,22:26
Merhaba
Ben hata göremedim,yeni kayıt değince sıkıntı yok sırano alıyor,biraz daha açarmısınız.



sidd

Aktif Üye
97268
 47
 14
 61
 14/05/2018
0
 -
 
 -
 14/10/2018,09:23
(01/06/2018 14:10)C*e*l*o*y*c*e Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
Ben hata göremedim,yeni kayıt değince sıkıntı yok sırano alıyor,biraz daha açarmısınız.

Ben de çalışmıyor, direkt Cvp: Set Rs = Currentdb.openrecordset(sql1) satırına gelip, kesiliyor.
Reference lardaki ayarlarda bir sıkıntı olabilir mi?
kontrol edebilir misiniz?

[Resim: do.php?imgf=152785291044941.png]



sidd

Aktif Üye
97268
 47
 14
 61
 14/05/2018
0
 -
 
 -
 14/10/2018,09:23
(01/06/2018 14:36)sidd Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01/06/2018 14:10)C*e*l*o*y*c*e Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
Ben hata göremedim,yeni kayıt değince sıkıntı yok sırano alıyor,biraz daha açarmısınız.

Ben de çalışmıyor, direkt Cvp: Set Rs = Currentdb.openrecordset(sql1) satırına gelip, kesiliyor.
Reference lardaki ayarlarda bir sıkıntı olabilir mi?
kontrol edebilir misiniz?

[Resim: do.php?imgf=152785291044941.png]

Bu arada  gerekir mi bilmiyorum ama,  sistem detaylarım  windows 10 İngilizce,  Office 2016 İngilizce,



C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,22:26
Referanslardan değil,hatayı yeni gördüm,Kaydete basınca çıkıyor,sin önce yeni kayıta demişsiniz,
sanırım son otomatik sıra numarası yapacaksınız,
bende şöyle bir kod var onu kendinize uyarlayabilirsiniz..


A1 = DMax("ID", "TBL_KISILER")
If IsNull(A1) Then A1 = 0
Me.IDmetintexti = A1 + 1



ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 481
 12.055
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:26
Sıra numarası alma olayı tablodaki FileNo alanındaki veriye göre hesaplanıyor. Vba'daki SQL1 sorgusu, tüm satırlarda FileNo alanı boş olduğu için çalışmıyor. Bu yüzden hata ile karşılaşıyorsunuz. 
Sorguda, FileNo alanına is not null ölçütü ekleyin düzelir.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Hatası FulyaTekin 4 85 01/05/2019, 15:06
Son Yorum: FulyaTekin
Çözüldü Locked Fonksiyonu Yok Hatası okumas 3 80 26/04/2019, 11:31
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü İfade Başvuru Hatası U.ALTUN 7 363 18/04/2019, 12:27
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Sorgu Parametre Hatası Dart Reder 11 333 30/03/2019, 15:25
Son Yorum: Dart Reder
Çözüldü Kaydet Butonuna Basıldığında Progressbar Hatası Veriyor Deniz DEMİRCİOĞLU 2 135 05/03/2019, 11:16
Son Yorum: Deniz DEMİRCİOĞLU

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.