Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/01/2019 17:18
Konu Sahibi
zaferlacin
Yorumlar
9
Okunma
434
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zaferlacin

zaferlacin

Aktif Üye
56243
Za.... La....
 50
 18
 65
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 Bugün,00:55
Çözüldü 
arkadaşlar delphi de tablo1.setrange=[edid1.text], [edit2.text] diye tabloyu set ediyorduk accesste bunu nasıl yaparız




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,19:14
Merhaba, örnek uygulamanızı ekleyip yapılacak işlem ile ilgili bilgi yazın. İnceleyip çözüm bulmaya çalışalım.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
halily

halily

Uzman
65596
ha....
 26
 1.265
 30/07/2014
215
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,19:15
bahsettiğiniz komut delphide ne işe yarıyor



zaferlacin

zaferlacin

Aktif Üye
56243
Za.... La....
 50
 18
 65
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 Bugün,00:55
örnek tablo1 ve tablo2 var iki adet metin bir adet buton var
butona basarak iki metine yazdığım tarih aralarında gelen malzemeleri
tablo1 den tablo2 ye aktaracak




...........
halily

halily

Uzman
65596
ha....
 26
 1.265
 30/07/2014
215
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,19:15
tam olarak istediğiniz gibi olmadı aslında
önce metin1 ve metin2 deki ürünlerin kimlik nosunu alıp işlemi öyle gerçekleştiriyor
mesela :  çay ve süt girdiğinizde
çayın kimliği:22
sütün kimliği:26
aldığı ürünler kimliği 22 ile 26 arasında olanlar



dilerim işinize yarar



zaferlacin

zaferlacin

Aktif Üye
56243
Za.... La....
 50
 18
 65
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 Bugün,00:55
haliliyas hocam olmadı ama bir fikir veriyor gibi



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.