Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/01/2011 14:44
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
5
Okunma
1825
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
temre

temre

Altın Üye
15516
Mu.... Me....
 43
 61
 288
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 13/11/2018,14:38
Çözüldü 
[/align]Merhaba.
Ek örnekte Query1 sorgusu ile Table2 tablosu oluşturuyorum. Table2 yi oluştururken bu tabloda indeks te oluşturmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar, saygılar.



temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Hayri16

Hayri16

Aktif Üye
11502
 59
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın temre anladığım kadarıyla sorunuz şu linkteki sorunla aynı gibi. Bir inceler misiniz?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........
temre

temre

Altın Üye
15516
Mu.... Me....
 43
 61
 288
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 13/11/2018,14:38
Çözüldü 
Sayın hocam, gösterdiğiniz link güzel bir çözüm. Bence uygun. Ancak yine de yapılabilirliği var mı diye sormak istedim Img-grin Sorgu sırasında ID oluşturmak mümkün mü?

Teşekkür ederim.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Hayri16

Hayri16

Aktif Üye
11502
 59
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın temre;
Bildiğim kadarıyla sorgu sırasında id oluşturmak için, mutlaka bir form veya başka bir tabloya ihtiyaç duyulur. (formda arama da yaptım) Tabii bu benim bildiğim. Eğer aksi söz konusuysa üstadlar mutlaka söyler.



Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........
alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Çözüldü 
Sorgu kullanmadığım için öyle bir özellik varmı bilemiyorum ancak sayın Hayi16 nın belirttiği konuda yer alan ALTER TABLE komutu ile indeks tanımlaması yapabiliyorsunuz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

temre

temre

Altın Üye
15516
Mu.... Me....
 43
 61
 288
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 13/11/2018,14:38
Çözüldü 
Teşekkür ederim.

Selamlar.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İki Tarih Ve İki Saat Arası Sorgu Formülü furens 5 191 18/06/2019, 15:28
Son Yorum: furens
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 7 390 03/06/2019, 16:10
Son Yorum: halily
Çözüldü Sorgu'da Aynı İsimleri Teke Düşürme haziran4 2 187 07/05/2019, 16:58
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Textboxta Sorgu Sonucu Gösterme icemeno 3 172 25/04/2019, 12:33
Son Yorum: icemeno
Çözüldü Sorgu Sıralaması ferda23 3 236 04/04/2019, 22:58
Son Yorum: halily

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.