Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/03/2019 08:50
Konu Sahibi
Dart Reder
Yorumlar
11
Okunma
483
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 05/08/2019,21:48
Çözüldü 
Merhaba

Form üzerinde (5) ad-soyad-sicil ile alt form filtrelediğim (4) bir tasarımım var.
Form açıldığında "parametre değerini gir" (3) hatası alıyorum.
Hatalı ile ilgili görsel ekte yer alıyor.



Ekran Görüntüleri
   

ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.144
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 02/08/2019,11:16
parametre isteyen kriteri ilk baş bir değişkene atayıp, değişkeni sorgu içinde kullanın veya 
querydef 
ile yapın. örnek olmadığı için bu kadar yardımcı olunabiliyor.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

...........
ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.144
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 02/08/2019,11:16
pardon siz Vba üzerinde değil sorgu üzerinde yapmak istemişsiniz.



ölçütü: like "*" & [Forms]![AMA FORM ADI]![ALT FORM ADI]![ALT FORM METIN KUTUSU ADI] & "*"

şeklinde düzenleyiniz.

üstteki örnek. form içinde alt form var ise oradan parametre alır. kısacası yapılması gereken kaç form var ise hangisi hangisinini içinde bulunuyorsa sıradan adresleyerek gitmek.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 05/08/2019,21:48
parametre istenen pencerede form ismi FRM_PER_LİST olarak girilmiş, formun dayandığı sorguyu tasarım modunda açıp bu kısmı düzeltin sorun düzelecektir.
--- bu kısım düzeldi.

Yeni bir hata oluştu.




...........
ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.135
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:46
Merhaba, örnek uygulamanızı ekleyiniz. Ayrıca, resimleri de resim ekle butonuna tıklayarak ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 05/08/2019,21:48
merhaba 
Dosya ektedir.



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgu Düzenleme conquerora 6 233 16/08/2019, 08:33
Son Yorum: conquerora
Çözüldü Kayan Yazı Hatası te-kin 2 190 04/08/2019, 11:06
Son Yorum: te-kin
Çözüldü İki Tarih Ve İki Saat Arası Sorgu Formülü furens 5 332 18/06/2019, 15:28
Son Yorum: furens
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 7 532 03/06/2019, 16:10
Son Yorum: berduş
Çözüldü Formda Açılır Kurularda 3101 Hatası Veriyor haziran4 11 356 24/05/2019, 16:22
Son Yorum: haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.