Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/03/2019 08:50
Konu Sahibi
Dart Reder
Yorumlar
11
Okunma
334
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
Çözüldü 
Merhaba

Form üzerinde (5) ad-soyad-sicil ile alt form filtrelediğim (4) bir tasarımım var.
Form açıldığında "parametre değerini gir" (3) hatası alıyorum.
Hatalı ile ilgili görsel ekte yer alıyor.


Ekran Görüntüleri
   

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.130
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 19/05/2019,09:46
parametre isteyen kriteri ilk baş bir değişkene atayıp, değişkeni sorgu içinde kullanın veya 
querydef 
ile yapın. örnek olmadığı için bu kadar yardımcı olunabiliyor.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.130
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 19/05/2019,09:46
pardon siz Vba üzerinde değil sorgu üzerinde yapmak istemişsiniz.



ölçütü: like "*" & [Forms]![AMA FORM ADI]![ALT FORM ADI]![ALT FORM METIN KUTUSU ADI] & "*"

şeklinde düzenleyiniz.

üstteki örnek. form içinde alt form var ise oradan parametre alır. kısacası yapılması gereken kaç form var ise hangisi hangisinini içinde bulunuyorsa sıradan adresleyerek gitmek.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
parametre istenen pencerede form ismi FRM_PER_LİST olarak girilmiş, formun dayandığı sorguyu tasarım modunda açıp bu kısmı düzeltin sorun düzelecektir.
--- bu kısım düzeldi.

Yeni bir hata oluştu.



ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.058
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:30
Merhaba, örnek uygulamanızı ekleyiniz. Ayrıca, resimleri de resim ekle butonuna tıklayarak ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
merhaba 
Dosya ektedir.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgu'da Aynı İsimleri Teke Düşürme haziran4 2 145 07/05/2019, 16:58
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Access Hatası FulyaTekin 4 86 01/05/2019, 15:06
Son Yorum: FulyaTekin
Çözüldü Locked Fonksiyonu Yok Hatası okumas 3 80 26/04/2019, 11:31
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Textboxta Sorgu Sonucu Gösterme icemeno 3 124 25/04/2019, 12:33
Son Yorum: icemeno
Çözüldü İfade Başvuru Hatası U.ALTUN 7 364 18/04/2019, 12:27
Son Yorum: haliliyas

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.