Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/03/2019 08:50
Konu Sahibi
Dart Reder
Yorumlar
11
Okunma
383
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
Çözüldü 
Merhaba

Form üzerinde (5) ad-soyad-sicil ile alt form filtrelediğim (4) bir tasarımım var.
Form açıldığında "parametre değerini gir" (3) hatası alıyorum.
Hatalı ile ilgili görsel ekte yer alıyor.



Ekran Görüntüleri
   

ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.131
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 23/06/2019,16:14
parametre isteyen kriteri ilk baş bir değişkene atayıp, değişkeni sorgu içinde kullanın veya 
querydef 
ile yapın. örnek olmadığı için bu kadar yardımcı olunabiliyor.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

...........
ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.131
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 23/06/2019,16:14
pardon siz Vba üzerinde değil sorgu üzerinde yapmak istemişsiniz.



ölçütü: like "*" & [Forms]![AMA FORM ADI]![ALT FORM ADI]![ALT FORM METIN KUTUSU ADI] & "*"

şeklinde düzenleyiniz.

üstteki örnek. form içinde alt form var ise oradan parametre alır. kısacası yapılması gereken kaç form var ise hangisi hangisinini içinde bulunuyorsa sıradan adresleyerek gitmek.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
parametre istenen pencerede form ismi FRM_PER_LİST olarak girilmiş, formun dayandığı sorguyu tasarım modunda açıp bu kısmı düzeltin sorun düzelecektir.
--- bu kısım düzeldi.

Yeni bir hata oluştu.




...........
ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.103
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:31
Merhaba, örnek uygulamanızı ekleyiniz. Ayrıca, resimleri de resim ekle butonuna tıklayarak ekleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Dart Reder

Dart Reder

Aktif Üye
95257
Da.... Re....
 39
 13
 47
 07/02/2018
0
 Sakarya
 Vet.
 Ofis 2016 64 Bit
 26/04/2019,17:24
merhaba 
Dosya ektedir.



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İki Tarih Ve İki Saat Arası Sorgu Formülü furens 5 183 18/06/2019, 15:28
Son Yorum: furens
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 7 386 03/06/2019, 16:10
Son Yorum: halily
Çözüldü Formda Açılır Kurularda 3101 Hatası Veriyor haziran4 11 218 24/05/2019, 16:22
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Sorgu'da Aynı İsimleri Teke Düşürme haziran4 2 185 07/05/2019, 16:58
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Access Hatası FulyaTekin 4 122 01/05/2019, 15:06
Son Yorum: FulyaTekin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.