Skip to main content

AccessTr.neT


Sorguda yürüyen bakiye sorunu.

Sorguda yürüyen bakiye sorunu.

#1
Merhaba, ekteki sorguda yürüyen bakiye uygulamak istiyorum ama sonuç hep sıfır çıkıyor, nerde yanlış yapıyorum bir bakarmısınız. istediğim giris sütunu eklenecek, çıkış sütunu çıkarılacak, koşul ise parabirimi sütunu.teşekkürler.
.rar Yeni Microsoft Office Access Uygulaması.rar (Dosya Boyutu: 156,48 KB | İndirme Sayısı: 8)
Son Düzenleme: 10/11/2016, 09:57, Düzenleyen: Mecnun24.
Cevapla
#2
sayın Mecnun24,

EK'te;
bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak hazırlanmış örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

NOT

Site Kuralları sayfasında yazılı hususları tekrar incelemenizi temenni etmekle birlikte,lütfen Kurallar çerçevesinde konularınızı oluşturmaya gayret ediniz.teşekkürler.

Alıntı:e) Örnek uygulamanızın adını veya rar/zip adını “örnek”, “deneme”, “yeni microsoft Access veritabanı”,“database”,“yeni klasör”, “soru” vs. isimlerle göndermeyiniz, kullanıcı adınızı ve/veya kısa başlık giriniz. 

ayrıca,
mesaj içeriği yazılarınızın okunaklı olmasını dolayısı ile de formatlı bir yazı görselinde değil de normal font kullanımı ile oluşturmaya gayret ediniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
.rar Bakiye-ATOZ.rar (Dosya Boyutu: 20,5 KB | İndirme Sayısı: 36)
Herkes,kendisinin AR-GE'cisidir...


Konulara eklenen Uygulama içeriğine yönelik Tavsiyeler
Alt Form Denetim Değerlerine ulaşma ve Alt Form Güncelleme
Kapatırken Düzenle (Compact On Close) Seçeneğinin İşaretlenmesi Hakkında
Cevapla
#3
Teşekkürler sayın Atoz, Allah razı olsun. Uyarılarınızı dikkate alacağım.
Cevapla
#4
Sayın atoz, affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum. TL sorgumda sorun yok. Yalnız döviz sorgusunda hata alıyorum. Şöyleki; döviz sorgusunu (dvz4) birleştirme yaparak oluşturdum. verdiğiniz modulde biraz değişiklik yaptım fakat, Bu sorguda yürüyen bakiyeyi  uygulayamadım. Yardımcı olurmusunuz.
Sayın atoz, affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum. TL sorgumda bir problem yok. verdiğiniz modülde bikaç değişiklik yapıp kendime uyarladım. Yalnız döviz sorguma (dvz4) modülü uyarlayamadım. Döviz sorgusunda birleştirme sorgusu kullanmak zorunda kaldım, ve hata alıyorum. Yardımcı olurmusunuz. Dosyanın son hali ektedir.

http://dosya.co/imnrjyyf9x9s/Bakiye-ATOZ.rar.html
Cevapla
#5
sayın Mecnun24,

EK'te;
bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak hazırlanmış örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

NOT

Dvz4_ATOZ adlı sorguyu ve formu inceleyiniz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
.rar Bakiye2-ATOZ.rar (Dosya Boyutu: 21,55 KB | İndirme Sayısı: 14)
Herkes,kendisinin AR-GE'cisidir...


Konulara eklenen Uygulama içeriğine yönelik Tavsiyeler
Alt Form Denetim Değerlerine ulaşma ve Alt Form Güncelleme
Kapatırken Düzenle (Compact On Close) Seçeneğinin İşaretlenmesi Hakkında
Cevapla
#6
Sayın atoz, bu haliyle 9. satırın para birimi TL olduğu için o satırın bakiyesi yanlış oluyor haliyle. ben o yüzden modülde girvecik tablosu yerine dvz3 sorgusunu kullanmayı denedim. ozamanda garip bir hata aldım. Dvz3 den dönen satırların (gcbr where şartı olmadan) bakiyesini alabilirsem sorun çözülecek benim için. İlginiz için teşekkürler.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da