Skip to main content

AccessTr.neT


Sqlite3 Db Browser Saniyeyi Saat, Dakika, Saniye Verisine Dönüştürmek

footprinting
footprinting
SQL
10
369

Sqlite3 Db Browser Saniyeyi Saat, Dakika, Saniye Verisine Dönüştürmek

#1
Merhabalar

Sqlite de iki tarih arası farkı saniye cinsinden çektim.

Verileri gönderdiğim arkadaşlar bu veriden birşey anlamıyorlar. Daha doğrusu dönüştüremiyorlar.

Örneğin :  30840 saniyesini  0 Gün 08:34:00 şekline nasıl dönüştüre bilirim yardımcı olabilir misiniz?
Son Düzenleme: 16/06/2021, 18:44, Düzenleyen: footprinting.
Cevapla
#2
biraz zorlama bir yapı oldu ama dilerim işinize yarar
SQL Code
select Undertaking_Date, Create_Date,  (strftime('%j',date(strftime('%s',datetime(substr(Undertaking_Date, 7,4) || "-" || substr(Undertaking_Date,4,2)  || "-" || substr(Undertaking_Date, 1,2) || " " || substr(Undertaking_Date, 11))) - strftime('%s',datetime(substr(Create_Date, 7,4) || "-" || substr(Create_Date,4,2)  || "-" || substr(Create_Date, 1,2) || " " || substr(Create_Date, 11))),'unixepoch')) - 1) ||" Gün "|| time(strftime('%s',datetime(substr(Undertaking_Date, 7,4) || "-" || substr(Undertaking_Date,4,2)  || "-" || substr(Undertaking_Date, 1,2) || " " || substr(Undertaking_Date, 11))) - strftime('%s',datetime(substr(Create_Date, 7,4) || "-" || substr(Create_Date,4,2)  || "-" || substr(Create_Date, 1,2) || " " || substr(Create_Date, 11))),'unixepoch') as "Fark"  from Deneme
Cevapla
#3
Hocam elimizde saniye verisi var neden kısa kodlarla yapamıyoruz.

Gerçi çok uğraştım yapamadım.

Sqlite ile alakalı bir sorunmu
Cevapla
#4
aslında sqlite'an anlamam, sadece sorunuza cevap bulmak için uğraşmıştım. o nedenle SQLite'da doğrudan hesaplanmış alan kullanılabiliyor mu yada nasıl kullanılır bilmiyorum.
ama hemen uyarayım bu kod sadece 1 yıldan kısa farklarda işe yarar.
Cevapla
#5
(16/06/2021 22:00)berduş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aslında sqlite'an anlamam, sadece sorunuza cevap bulmak için uğraşmıştım. o nedenle SQLite'da doğrudan hesaplanmış alan kullanılabiliyor mu yada nasıl kullanılır bilmiyorum.
ama hemen uyarayım bu kod sadece 1 yıldan kısa farklarda işe yarar.

Teşekkürler hocam çok sağolun
Cevapla
#6
Hocam

time("UstlenmeSure", 'unixepoch') AS Sure

Üstteki sorguya gün ekleyebilir miyim?
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task