Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/01/2010 18:11
Konu Sahibi
derebeyi
Yorumlar
7
Okunma
3043
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
derebeyi

derebeyi

Aktif Üye
272
 42
 54
 169
 06/11/2008
0
 Samsun
 
 Ofis 2007
 04/07/2019,20:11
Çözüldü 
Saygıdeğer üstadlarım, sitede birçok fotoğraf ekleme örneği mevcut. Bunlardan biriside şimdi eklediğim ayhan2122 hocamın örneği, ancak hiç birisinde aradığımı bulamadım. Hepsinde aynı problem var.
Problem; Sürekli form veya raporda resim/fotoğraf gösterdiğinde birden fazla kayıt olmasına rağmen hepsinde ilk kayda ait resim/fotoğraf görüntülenmekte, hangi kayda tıklanırsa (sürekli formda) o kaydınkini getirerek hepsini değiştirmekte,

İstek; Her iki durumda da her kaydın kendisine ait fotoğrafın görüntülenmesini istiyorum. Saygılarımla..




Seruz

Seruz

Uzman
47
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 18/07/2019,14:39
Çözüldü 
Rapor kolayda, Sürekli formda maalesef bildiğim bir yöntem yok.

Sürekli form yerine, İlişkisiz formda ADO kullanarak yaptığım bir çözüm var. Onu incele.
Toplu Resim Gösterimi

Sanırım bu dosyada rapor örneği de vardı.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

...........
derebeyi

derebeyi

Aktif Üye
272
 42
 54
 169
 06/11/2008
0
 Samsun
 
 Ofis 2007
 04/07/2019,20:11
Çözüldü 
Sayın seruz hocam, Raporda kolay olduğunu belirtmişsiniz. Benim için asıl önemli olanda bu zaten.. Birden fazla personelin listesini yanlarında fotoğrafları ile birlikte raporlamam gerekiyor. Yönlendirdiğiniz örneğe baktım, çözüm bulamadım. ayhan hocamın örneğinde raporlama olayını halledebilirseniz minnettar olurum.Saygılarımla



ogulcan92

ogulcan92

Aktif Üye
6336
 54
 154
 1.159
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:derebeyi
Ofis 2007 de bu özellik zaten var.




...........
derebeyi

derebeyi

Aktif Üye
272
 42
 54
 169
 06/11/2008
0
 Samsun
 
 Ofis 2007
 04/07/2019,20:11
Çözüldü 
Sn ogulcan 2003 kullanıyorum..



Seruz

Seruz

Uzman
47
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 18/07/2019,14:39
Çözüldü 
Aslında kodları doğru yazmışsınız ama raporun activate olayına değil de raporun Detail kısmının Print olayına yazacaksınız. (Ayrıntı-Basıldığında olayı)

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)
Dim Patates

    If IsNull(SrNO) Then
        ImageFrame.Picture = Empty
    Else
        Patates = CurrentProject.Path & "\Photos\" & Me.SrNO & ".jpg"
        ImageFrame.Picture = Patates
    End If

End Sub


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgudaki Sonuçların Raporda Gösterilmesi derebeyi 6 200 04/07/2019, 09:11
Son Yorum: derebeyi
Çözüldü Seçilen Bölümün Sayısını Gösterme prestij06 3 171 20/06/2019, 22:43
Son Yorum: prestij06
Çözüldü Raporda Boş Alan Sorunu Yunus Bozkurt 7 298 03/06/2019, 04:22
Son Yorum: halily
Çözüldü Raporda Sayfa Alt Bilgisi Liste Boyuna Göre Yapışık Olsun Yardım okumas 2 175 30/05/2019, 15:38
Son Yorum: okumas
Çözüldü Textboxta Sorgu Sonucu Gösterme icemeno 3 204 25/04/2019, 12:33
Son Yorum: icemeno

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.