Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
04/10/2012 09:39
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
13
Okunma
3195
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kokotuna

Aktif Üye
46789
 33
 62
 205
 02/03/2012
10
 Bolu
 
 -
 Bugün,10:55
Çözüldü 
merhaba arkadaşlar...
Ekli dosyada spt ve grafik bölümlerinden oluşan bir sürekli form mevcut
bu formda SPTN30 bölümen değerler giriliyor bu değerlere göre yanındaki grafik bölümünde hangi değeri girersem o değere ait olan yere bir nokta işareti koymak için ne yapmam gerekiyor....

İnşallah anlatabilmişimdir...



iscinar

Onursal Üye
36548
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 01/05/2019,11:03
Çözüldü 
Aşağıdaki kodlar ile Sorgu oluşturarak istediğiniz olur sanırım.

SQL Code
SELECT Tablo1.SPT, String([SPT],chrw(46)) AS GRAFİK
FROM Tablo1
GROUP BY Tablo1.SPT;


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

kokotuna

Aktif Üye
46789
 33
 62
 205
 02/03/2012
10
 Bolu
 
 -
 Bugün,10:55
Çözüldü 
kusura bakmayın ama sorguyu nasıl oluşturucam???
örnekte göstermeniz mümkünse çok sevinirim...



iscinar

Onursal Üye
36548
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 01/05/2019,11:03
Çözüldü 
Yeni bir sorgu açın tablo eklemeden Sql görünümüne geçerek bu kodları yapıştırın.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

kokotuna

Aktif Üye
46789
 33
 62
 205
 02/03/2012
10
 Bolu
 
 -
 Bugün,10:55
Çözüldü 
oldu ancak istediğim bu değil...
formda 10 20 30 40 50 ... diye giden değerlerin altına eğer spt örnek 10 sa formdaki 10un altına tek nokta koyması 20 yse 20 nin altına koyması gibi grafik mantığı... grafik oluşturmaya çalıştım aslında ancak sürekli formda grafik oluşturmama izin vermediği için böyle bir yöntemde işimi görebilir diye düşündüm...



iscinar

Onursal Üye
36548
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 01/05/2019,11:03
Çözüldü 
Bu sorunu /10 yaparak çözebilirsiniz
ayrıca sürekli formda grafik oluşturmaya izin verir


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Form Yenileme haziran4 2 129 02/05/2019, 13:44
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Formül Kullanma haziran4 8 206 02/05/2019, 13:04
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Bitiş Tarihi Geçenlerin Alan Rengi Değişimi haziran4 3 114 30/04/2019, 13:04
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda If İç İçe Kullanım haziran4 28 455 30/04/2019, 12:17
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Koşullu Biçimlendirme haziran4 4 224 30/04/2019, 10:03
Son Yorum: haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.