Skip to main content

AccessTr.neT


Tablo halinde rapor

Tablo halinde rapor

Çözüldü #1
MErhabalar arkadaslar personel takibi icin bir programi tamamlamaya calisiyorum.

ekteki ornekte puantajcikis isimli formda personelin donem donem puantaj bilgilerini goruntuleyebiliyorum.

ay sonu geldiginde puantaj dokumu almam grekiyor yani oyle bir rapor hazirlamaliyim ki print ettigimde personelcikti formu ile ayni formatta olacak sekilde tum personelin puantaj tablosunun ciktisini alabileyim

konu hakkindaki yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
.rar FPS .rar (Dosya Boyutu: 717 KB | İndirme Sayısı: 15)
moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Cevapla
Çözüldü #2
Önce aşağıdaki konularınıza dönüş yapınız.

Sql server baglantisi
Resim boyutu

Sonrasını özel mesaj ile gönderdim.....
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #3
konulara cevap verilmistir.
saygilar...
moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Cevapla
Çözüldü #4
Sn moskoviç

İfadede tanınmayan format işlevi hatası var. Onu da aramadım.Buna rağmen bir rapor hazıladım. Deneyemedim, bir bakınız.
Saygılar...
.rar FPS .rar (Dosya Boyutu: 714,1 KB | İndirme Sayısı: 16)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla
Çözüldü #5
hocam taninamayan format donem ile alakali .

form acildiginda eger [donem] bossa format hatasi veriyordur. o sorunu formun acildiginda olayina donemin max alarak hallettim suan.

hocam hazirladiginiz formu inceledim yanliz soyle bir sorun var

ornegin 200 kisilik personelimiz var ve her bir personel icin tek print tusuyla bu formatta cikti almak istiyorum yani [donem] secilecek o doneme ait [sicil] numarasina gore listelenen personellerin ciktisi alinacak

yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim...
moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Son Düzenleme: 05/12/2010, 09:24, Düzenleyen: moskovic.
Cevapla
Çözüldü #6
sorguyu degistirerek baska bir yol denemeye karar verdim konu ile ilgilenen arkadaslarima tesekkur ederim.
moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da