Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
15/01/2019 14:44
Konu Sahibi
Oğuz Türkyılmaz
Yorumlar
5
Okunma
269
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oğuz Türkyılmaz

Oğuz Türkyılmaz

Aktif Üye
95272
Oğ.... Tü....
 51
 105
 531
 08/02/2018
0
 Antalya
 İşletmeci
 Ofis 2010 64 Bit
 14/07/2019,16:37
Çözüldü 
Merhabalar.

F_11_MasaOdeme Formumdaki  üç adet metin kutusundan
 hesap toplamında yazan tutara, iskonto tutarı alanında gireceğim oranda indirim uygulayarak ödeme tutarı nı hesaplatmak istiyorum. 

ifade oluşturucuda [HesapToplami]*(1-[İskonto]) şeklinde T_11_MasaBilgiAktar tablosunun OdemeTutarihesaplanmış alanına yazdığım formül sonuç vermiyor.. Nasıl bir formül kullanmalıyım. Teşekkürler.



Access Çekirgesi 
[Resim: img-cray.gif]



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:12

Kod:
[HesapToplami]* ((100-[İskonto])/100)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
halily

halily

Uzman
65596
ha....
 26
 1.263
 30/07/2014
215
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,01:38
oğuz bey yalnız  yemek adı yada miktara kutusuna tıklayınca hata veriyor



Oğuz Türkyılmaz

Oğuz Türkyılmaz

Aktif Üye
95272
Oğ.... Tü....
 51
 105
 531
 08/02/2018
0
 Antalya
 İşletmeci
 Ofis 2010 64 Bit
 14/07/2019,16:37
(15/01/2019 15:37)haliliyas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oğuz bey yalnız  yemek adı yada miktara kutusuna tıklayınca hata veriyor

Halil bey şimdi düzelttim ( Metin790 yerine txtHesapToplami ) orayı ama ozan beyin formülünüde çalıştıramadım. Hem tablo hemde formda uyguladım ama hesaplatmayı başaramadım ama şimdi jeton düştü anladım sorunu sanırım Img-grin



Access Çekirgesi 
[Resim: img-cray.gif]



...........
Oğuz Türkyılmaz

Oğuz Türkyılmaz

Aktif Üye
95272
Oğ.... Tü....
 51
 105
 531
 08/02/2018
0
 Antalya
 İşletmeci
 Ofis 2010 64 Bit
 14/07/2019,16:37
Maalesef yine olmadı.


Access Çekirgesi 
[Resim: img-cray.gif]



Oğuz Türkyılmaz

Oğuz Türkyılmaz

Aktif Üye
95272
Oğ.... Tü....
 51
 105
 531
 08/02/2018
0
 Antalya
 İşletmeci
 Ofis 2010 64 Bit
 14/07/2019,16:37
Formda halledebildim sonunda.


Access Çekirgesi 
[Resim: img-cray.gif]



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorguda Koşullu Formül Kullanma haziran4 9 444 07/05/2019, 16:46
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Formda Formül Kullanma haziran4 8 300 02/05/2019, 13:04
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Aynı Tabloda İkitane Otomatik Sayı Alanı Verme respectful 13 824 22/04/2019, 23:36
Son Yorum: halily
Çözüldü Öncelik Sırasıyle Tabloda Veri Listeleme. brkby 1 162 21/04/2019, 17:45
Son Yorum: halily
Çözüldü Rapordaki Alanda Veri Yoksa aliyuzen 7 348 15/03/2019, 10:05
Son Yorum: ercansahin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.