Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/12/2012 14:33
Konu Sahibi
ikurt
Yorumlar
7
Okunma
2286
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ikurt

ikurt

Üye
26072
 Belirtilmemiş
 7
 26
 17/10/2010
0
 Adıyaman
 
 Belirtilmemiş
 24/02/2016,21:06
Çözüldü 
Merhabalar Ekte veritabanlarım var ve program olarak kullandığım mdb dosyasıda ekte mevcut Sınav programı.mdb ile Form1 de Sınav001.mdb Veritabanını seçtiğimizde programa veritabanını yüklüyor fakat sınav002.mdb ve diğerlerindede sıranolar aynı olduğundan önceki aktarımı silip yüküyor diğer veritabanlarına yükleme yaparken sıranoları enson sıra no ne ise o sıranodan sonra otomatik numara vererek aktarım yapmamız mümkünmüdür.




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:12
Çözüldü 
Örnek uygulamanızdaki kodlar güncelleme yapmıyor. Veritabanı seçip butonu tıkladığında uygulamadaki tüm tabloları silip seçtiğin veritabanındaki tabloları aktarıyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
ikurt

ikurt

Üye
26072
 Belirtilmemiş
 7
 26
 17/10/2010
0
 Adıyaman
 
 Belirtilmemiş
 24/02/2016,21:06
Çözüldü 
evet tabloları silip yüklüyor fakat hepsindeki sırano aynı olduğundan yenisini kabul etmiyor benim isteğim ilk eklediğim veritabanının önceki son sıra numarası ne ise o numara üzerine otomatik sıra numarası verip aktarmasını istiyorum. mesela SINAV001.MDB de sırano 1, 2, 3, SINAV002.MDB de ise üzerine aktardığında Sırano 3, 4, 5, şeklinde sonrakiler içinde 6,7,8 üzerine ekledikce otomatik numara versin istiyorum.

Sırano kullanan Tablolar
Analiz.DersSiraNo
Dersler.SiraNo
Notlar.SiraNo
KonuAnalizi.DersNo
Konular.DersNo



ikurt

ikurt

Üye
26072
 Belirtilmemiş
 7
 26
 17/10/2010
0
 Adıyaman
 
 Belirtilmemiş
 24/02/2016,21:06
Çözüldü 
Arkadaşlar tabloda veri birleştirme işlemini nasıl yapabiliriz




...........
Kur@l

Kur@l

Uzman
266
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 01/05/2019,23:41
Çözüldü 
Tablolarınızın yapısını değiştirdim. Form1 formuna yeni bir düğme ekledim o düğme ile tabloların içeriği boşaltılıyor.
Sonra eski metodumuzla tabloları içine ekleyerek alacaktır.

Kolay gelsin.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

ikurt

ikurt

Üye
26072
 Belirtilmemiş
 7
 26
 17/10/2010
0
 Adıyaman
 
 Belirtilmemiş
 24/02/2016,21:06
Çözüldü 
hocam üzerine veritabanı eklediğimizde ders sıra nosu 1,2,3 ikinci veritabanını eklediğimizde yine 1,2,3 olarak aktarıyor en son sıra numarasından sonra otomatik numara vererek .4,5,6 şeklinde aktarmasını istiyorum liste alırken ders sıra numarasında göre aldığından listede isimler iki tane çıkıyor
[Resim: 13551601701.jpg]

[Resim: 13551602621.jpg]



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Aynı Tabloda İkitane Otomatik Sayı Alanı Verme respectful 13 824 22/04/2019, 23:36
Son Yorum: halily
Çözüldü 2 Alanı Birleştirme hlojan 4 246 22/04/2019, 17:21
Son Yorum: access_delisi
Çözüldü Öncelik Sırasıyle Tabloda Veri Listeleme. brkby 1 162 21/04/2019, 17:45
Son Yorum: halily
Çözüldü Bağlı Tabloda Sorgu İşlemleri prtkl 7 426 13/02/2019, 16:32
Son Yorum: prtkl
Çözüldü Liste Kutusundaki Alana Tabloda Hesaplanmamış Değerlerin Toplamını Getirme. Oğuz Türkyılmaz 10 365 12/02/2019, 09:43
Son Yorum: halily

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.