Skip to main content

AccessTr.neT


Tablodan Bağımsız Formdan Rapor Alma

Tablodan Bağımsız Formdan Rapor Alma

Çözüldü #1
Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar.

Herhangi bir tabloya bağlı kalmaksızın, formdaki verileri rapora getirtemedim. Rapor Al a tıkladığımda ?AD hatası veriyor. Oruç kafa ben soruna aklımı veremedim sanırım. Dosya ektedir.


FORM ADI: bankasube ( direkt açılır )
RAPOR ADI: bankasube
.rar Yeni klasör.rar (Dosya Boyutu: 1,92 MB | İndirme Sayısı: 1)
derzulya, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla
#2
Sayın derzulya
Ekteki dosyayı inceler misiniz?
.rar Yeni_Klasor_userx.rar (Dosya Boyutu: 969,71 KB | İndirme Sayısı: 1)
userx, 24-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
#3
konuyu açmadan önce arama sonuçlarından bu dosyayı indirmiştim. inceledim ama burda tablolara ekleme yaparak alıyor sanırım. Benim istediğim formda o an ekrandakini alması. çünkü herhangi bir tabloya kayıt yapmıyor. mümkünse tabi.
derzulya, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla
#4
Raporunuzda kullandığınız metin kutularının kaynağını formdaki metin kutusu olarak gösterebilirsiniz yada
Formdaki butona basıp raporu açtığınızda rapordaki nesneleri doldurmayı deneyebilirsiniz
Cevapla
#5
(26/04/2021 17:10)derzulya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: konuyu açmadan önce arama sonuçlarından bu dosyayı indirmiştim. inceledim ama burda tablolara ekleme yaparak alıyor sanırım. Benim istediğim formda o an ekrandakini alması. çünkü herhangi bir tabloya kayıt yapmıyor. mümkünse tabi.

Mesajınızı bana mı yazdınız anlayamadım?
userx, 24-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da