Skip to main content

AccessTr.neT


Tabloya Ekleme Sorgusu Çalışmıyor

Tabloya Ekleme Sorgusu Çalışmıyor

Çözüldü #1
arkadaşlar, uyarladığım kod hata veriyor, surec diye bi tablom var bir de sorular üst form diye bi form, işte ordaki teyit et butonuna ayrıyeten kaydetme olayı atadım ama hata veriyor bi bakar mısınız aşagıya da yazıyorum belki syntax hatası yapıyorumdur.
DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL "INSERT INTO SUREC ( [kisi_id],[egitim_id],[on_test],[sonuc],) VALUES ('" & [Forms]![KISILER Sorgu]![kisi_id] & "','" & [Forms]![KISILER Sorgu].[EGITIMLER Alt Form].[Form]![egitimler_id] & "','" & [Forms]![SORULAR_UST_FORM.SORULAR_Sorgu].[Form]![puan] & "','" & [Forms]![SORULAR_UST_FORM].[SORULAR_Sorgu].[Form]![soruSonuc] & "')"
DoCmd.SetWarnings True
.rar EGTMSADE.rar (Dosya Boyutu: 162,33 KB | İndirme Sayısı: 2)
Cevapla
#2
kisiID veegitmID alanı sayısalsa başa ve sona tırnak eklenmez
Cevapla
#3
bahsettiğiniz formdaki butona bastığımda her hangi bir sorun çıkmadı.
Cevapla
#4
(07/09/2020 20:01)berduş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kisiID veegitmID alanı sayısalsa başa ve sona tırnak eklenmez
İki çeşit  tırnak var biri cift diğeri tek, cift olandan mi bahsediyorsunuz yoksa ikisi birden mi olmayacak,?
Cevapla
#5
(07/09/2020 20:13)berduş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bahsettiğiniz formdaki butona bastığımda her hangi bir sorun çıkmadı.
bes tane soru var onların siklarini secip "test bitti" uyarısını verdikten sonra iste bu sorunlu kod devreye giriyor
Cevapla
#6
'" & [Forms]![KISILER Sorgu]![kisi_id] & "' buradaki tek tırnaklar

ayrıca form adlarında da sorun var galiba
Onları da tekrar kontrol etseniz iyi olur.
Son Düzenleme: 07/09/2020, 20:34, Düzenleyen: berduş.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da