Skip to main content

AccessTr.neT


taksitlendirme

taksitlendirme

Çözüldü #1
Ekteki ornekte musteri ve mst_alt var. Mst_alt kismini nasil otomatik taksitlendirme nasıl yapabilirim. Teşekkür ederim.
.rar oto.rar (Dosya Boyutu: 34,36 KB | İndirme Sayısı: 21)
Son Düzenleme: 29/05/2014, 22:32, Düzenleyen: hegu.
Cevapla
Çözüldü #2
Buyrun. Araç isimli forma bir de taksit alt formu ilave ederek düzenledim. Anlayamadığınız yer olursa yazın.
.rar Erciyes_Oto_DEMİRAL.rar (Dosya Boyutu: 48,81 KB | İndirme Sayısı: 56)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #3
Sayın Mehmet Demiral bey,
Emeğinize sağlık fakat ben mst_alt formunda olan ödenecek tarih ve ödeyeceği miktarı sizinde ilave ettiğiniz gibi taksit sayısını yazınca onların taksit sayısı kadar oluşması ve ben ödediği tarih ve ödediği miktarı yazınca genel toplamdan düşmesini istiyordum. araç kısmındaki durum bizim aldığımız miktar orasıda durabilir. bazen bizde taksitle ödeme yapabiliyoruz. Asıl genelde biz müşteriye taksitli sattığımız için müsteri formunun mst_alt kısmının taksit sayısı kadar alan oluşturmasını istiyorum. Çok teşekkür ederim.
Cevapla
Çözüldü #4
Taksitli işlemler için belli bir ödeme planı olur. Bir miktar belirlenir ve aylara tasnif edilir. Ben sizin dediğinizi anlayamadım. Orada taksitlendirilecek bir işlem yok ki? Noter vs gibi masraflar girilmiş ve sonuçta bir borç ortaya çıkmış. Ben de o borcu taksitlendirdim. Sizin yapmak istediğiniz şeyi ya daha iyi anlatmalısınız ya da benim yaptığım örnekten hareketle kendiniz yapmalısınız. Kusura bakmayın da kimse oturup sizin taksit işinizi dört dörtlük yapamaz. Biraz da siz özveride bulunun.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #5
teşekkür ederim
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task