Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
17/03/2019 12:08
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
7
Okunma
248
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
hegu

hegu

Aktif Üye
168
Hü.... Sı....
 54
 79
 577
 03/11/2008
23
 Konya
 Sağlık Memuru
 Ofis 2007
 12/06/2019,11:17
Çözüldü 
Hayırlı pazarlar arkadaşlar. Tam bir planlama yapamama rağmen ekte gönderdiğim örnekte yapmak isteğim form1 de hangi ürüne tıklarsam o ürünün altına bir sayı artırarak yazmasını ve parasını artırarak yazmasını istiyorum. Bir de istediğim zaman sıfırla butonuna tıkladığımda tamamını bana uyararak sıfırlamasını istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.



C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.214
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,06:07
merhaba
sadece Lokma için yaptım diğer çay ve diğerleri için ayrı alan ekle  ve ayrı ayrı yapmalısın kolay gelsin



...........
hegu

hegu

Aktif Üye
168
Hü.... Sı....
 54
 79
 577
 03/11/2008
23
 Konya
 Sağlık Memuru
 Ofis 2007
 12/06/2019,11:17
Sayın Celoyce örneğinizi inceledim. Fakat tıkladığım zaman tümünü değiştiriyor. Ben Sadece Lokma veya sadece Çay sadece limonataya tıkladığımda tıkladığım ürünü artırmasını istiyorum. Sizin örnekte tamamını artırıyor. İlginize teşekkür ederim. Örneğinizi çay a uyğuladığımda da aynı şeyleri yapıyor. Acaba tablo planlamamda bir hatamı yaptım.



C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.214
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,06:07
biliyorum dedimya sadece lokma yapıyor,diğer çay vs.. için tabloda ayrı alan adları açıp onlarıda  baglamalısın , ilk mesajımda demiştim 

çay vb alanlar için tabloda  hem adet hemde fiyat alanları belirlemelisin ,sonra benim lokma Ya yaptıgım gib kodla ayrı ayrı hesaplatmalısın



...........
hegu

hegu

Aktif Üye
168
Hü.... Sı....
 54
 79
 577
 03/11/2008
23
 Konya
 Sağlık Memuru
 Ofis 2007
 12/06/2019,11:17
Şimdi anladım peki açılışta 1 olarak geliyor onu sıfır olarak nasıl getirebiliriz. Her ürün için ayrı ayrı tablo yapmam lazım o zaman ve ayrı ayrı form daha sonra hepsini tek formda mı birleştirmem gerekiyor. Eğer böyle yapmam gerekiyorsa tek tıkla hepsini nasıl sırlama yaptırmam gerekiyor. teşekkür ederim.



C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.214
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,06:07
Sanırım yapmak istediğin bu,



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Her Yeni Kayıta Bastığımızda Sayı Verme Sorunu. prestij06 7 152 15/06/2019, 21:24
Son Yorum: halily
Çözüldü Access'te Otomatik Sayı Kontrolü dgnlrmehmet 3 176 26/04/2019, 12:17
Son Yorum: dgnlrmehmet
Çözüldü Aynı Tabloda İkitane Otomatik Sayı Alanı Verme respectful 13 727 22/04/2019, 23:36
Son Yorum: halily
Çözüldü Bir Kaç Kelime Ve Sayı Yazınca Yakın Olanları Göstermesi prestij06 5 357 14/04/2019, 00:00
Son Yorum: prestij06
Çözüldü Otomatik sayı yıllara göre vermesi Fatih34 16 787 06/04/2019, 22:34
Son Yorum: halily

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.